ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορωνοϊός: 31 νέα κρούσματα σήμερα Παρασκευή

0

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα τα νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα ανέρχονται στα 31.

Συνολικά νέα 31 κρούσματα του κορωνοϊού καταγράφηκαν στην Ελλάδα σήμερα Παρασκευή 20/3. Ο μέσος όρος ηλικίας των διασωληνομένων  στις ΜΕΘ είναι τα 72 έτη. Ο αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα μας έφτασε τα 495.

Μέχρι στιγμής 90 άνθρωποι νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 20 διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας και παίρνουν όλοι αντιική θεραπεία.

Συνολικά 19 άνθρωποι έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό και έχουν πάρει εξιτήριο από τα νοσοκομεία. Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί και ελεγχθεί 7200 δείγματα για πιθανή μόλυνση από τον κορωνοϊό.

Ο κ. Τσιόδρας τόνισε ότι υπάρχουν 84 απροσδιόριστα κρούσματα που δεν ξέρουν την πορεία τους.

Το τελευταίο 24ωρο μάλιστα είχαμε 3 νεκρούς, οι 2 στην Αθήνα και 1 στην Κοζάνη.

Επίσης ο καθηγητής αναφέρθηκε στην απροσδιόριστη μαζική έξοδο προς τα νησιά και την επαρχία όπου είναι κινούμενες βόμβες του ιού και μπορούν να μολύνουν μόνιμους υγιείς κατοίκους στις περιοχές που πηγαίνουν.

Αναφέρθηκε στα Δωδεκάνησα όπου άτομο που πήγε από την Αθήνα διαπιστώθηκε στην Ρόδο θετικός στον ιό.

Ο καθηγητής αναφέρθηκε στην μεγάλη ανάγκη προμήθειας αίματος και καλεί όλους τους πολίτες της Ελληνικής επικράτειας να πάνε και να προσφέρουν το αίμα τους για ανθρώπους που το χρειάζονται όσο ποτέ άλλοτε.

Απάντηση της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa

Previous article

Λι: “Με κάλεσαν και αντί να πληρωθώ υπέγραψα συμβόλαιο τερματισμού”

Next article
Login/Sign up