ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόρμπος: Την νίκη αυτή την αφιερώνουμε στη Ρενάτα

0

Με μία ανάρτηση στα social media ο αρχηγός του Πανιώνιου αφιέρωσε τη νίκη αυτή επί του ΠΑΣ στη Ρενάτα

Αλλά μας έδειξε με μια φωτογραφία των παιδιών που ήταν στο γήπεδο με τα σημαιάκια τους πoια εικόνα πρέπει να υπάρχει σε κάθε Ελληνικό γήπεδο

Δείτε τι έγραψε ο Παναγιώτης Κόρμπος στα social media

Καταρχήν αυτή είναι η εικόνα που πρέπει να υπάρχει στα γήπεδα κάθε Κυριακή ασχέτως με τα χρώματα που φοράει η κάθε ομάδα…Αυτα τα πρόσωπα είναι το μέλλον..

Θα ήθελα να πω πολλά με όσα γράφτηκαν αυτή την βδομάδα αλλά δεν θα το κάνω..Απαντησαμε μέσα στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου..

Η νίκη σήμερα είναι αφιερωμένη Ρενάτα Λαζάρου…Εδωσε την πιο δύσκολη μάχη και βγήκε νικήτρια..το πε και το εκανε..γριπη ήταν.. και με αυτήν την νίκη της έδωσε δύναμη σε πολλούς ανθρωπους να κάνουν το ίδιο πραγμα..Αυτο είναι το σημαντικότερο πράγμα και όχι ποσο θα λήξει ένας αγωνας..

Την υπόσχεση που δώσαμε στον κόσμο πριν καιρο την κρατήσαμε και εγώ και οι συμπαίκτες μου..

Καλό βράδυ!!!

View this post on Instagram

Καταρχήν αυτή είναι η εικόνα που πρέπει να υπάρχει στα γήπεδα κάθε Κυριακή ασχέτως με τα χρώματα που φοράει η κάθε ομάδα…Αυτα τα πρόσωπα είναι το μέλλον.. Θα ήθελα να πω πολλά με όσα γράφτηκαν αυτή την βδομάδα αλλά δεν θα το κάνω..Απαντησαμε μέσα στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου.. Η νίκη σήμερα είναι αφιερωμένη στην @renata3panionios…Εδωσε την πιο δύσκολη μάχη και βγήκε νικήτρια..το πε και το εκανε..γριπη ήταν.. και με αυτήν την νίκη της έδωσε δύναμη σε πολλούς ανθρωπους να κάνουν το ίδιο πραγμα..Αυτο είναι το σημαντικότερο πράγμα και όχι ποσο θα λήξει ένας αγωνας.. Την υπόσχεση που δώσαμε στον κόσμο πριν καιρο την κρατήσαμε και εγώ και οι συμπαίκτες μου.. Καλό βράδυ!!!

A post shared by Panagiotis Kormpos (@panagiotis_kormpos) on

Ο “Ρομαντισμός” και η Οπαδική Υγεία των Πανθήρων είναι το αισιόδοξο μήνυμα σήμερα

Previous article

Σε απολογία ο Πανιώνιος και άλλες πέντε ΠΑΕ

Next article
Login/Sign up