ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόρμπος: “Το μεγαλείο ψυχής είναι αυτό της Ρενάτας”

0

Ο Παναγιώτης Κόρμπος ο αρχηγός του Πανιώνιου μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για την όμορφη κίνηση που έκανε και φίλησε το μνημείο που βρίσκεται μπροστά στη Θύρα 3.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ARENA FM 89.4 και στην εκπομπή “Newsroom 89.4” μίλησε ο Παναγιώτης Κόρμπος και αναφέρθηκε στον ασπασμό που έκανε στο μνημείο που βρίσκεται μπροστά στην Θύρα 3 του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κίνησή του να χαιρετήσει το μνημείο μπροστά στη Θύρα 3: “Δεν το είχα σχεδιάσει, ούτε το είχα σκεφτεί πιο πριν. Το μνημείο το είδα σε αυθόρμητη στιγμή, σε ένα κόρνερ. Είδα και το πανό για τη Ρενάτα και δεν το πολυσκέφτηκα μετά. Το ένα συνδέεται με το άλλο. Το να σε χειροκροτούνε οι αντίπαλοι οπαδοί, σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά. Βγάλανε μια ανακοίνωση οι οπαδοί του Άρη και τους ευχαριστώ πάρα πολύ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Για εμένα, πάντως, το μεγαλείο ψυχής που αναφέρουν, είναι αυτό της Ρενάτας και μετά αυτό του Κόρμπου. Η Ρενάτα ένωσε τον ποδοσφαιρικό κόσμο”.

Για την κίνησή του πέρυσι, να ηρεμήσει τον συμπαίκτη του που σκόραρε στο Κλεάνθης Βικελίδης και πήγε να πανηγυρίσει μπροστά στους φίλους του Άρη: “Ήταν ένα γκολ που πέτυχε ο Τσιλούλης και πήγε να το πανηγυρίσει μπροστά στους οπαδούς του Άρη. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι για να φανατίζουν τον κόσμο, ούτε να τον προκαλούν όμως. Γι’ αυτό πήγα και τον πήρα μπροστά από τους οπαδούς του Άρη”.

Για τον ρόλο του ως… πατέρας στα αποδυτήρια του Πανιωνίου: “Έχουμε αρκετά νέα παιδιά, οπότε πρέπει να τους δείξεις πως να φέρονται. Προσπαθώ να φέρομαι ώριμα. Προσπαθώ να τους περάσω μια καλή νοοτροπία και σιγά-σιγά να σκέφτονται και να κάνουν αυτά που πρέπει. Επειδή είμαι και πατέρας, θέλω να δίνω το σωστό παράδειγμα”.

Για τον ΠΣΑΠ: “Δεν ασχολούμαι πλέον, έχω σταματήσει από το καλοκαίρι, μετά από έξι χρόνια παρουσίας μου στον σύλλογο. Είναι μερικά πολύ ενεργά παιδιά που ασχολούνται με τον ΠΣΑΠ τώρα, αλλά ούτε η δράση μου σταματάει επειδή δεν είμαι εκεί πια. Και ούτε πρέπει ότι κάνουμε, να βγαίνει προς τα έξω”.

Ο Διαμαντόπουλος στο Πανιώνιος – Ξάνθη

Previous article

Νίκη για την 10η αγωνιστική στο Χάντμπολ γυναικών του Πανιώνιου

Next article
Login/Sign up