ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόρμπος: “Ήθελα να τιμήσω τους φιλάθλους του ΑΡΗ για την Ρενάτα”

0

Ο Παναγιώτης Κόρμπος τόνισε μετά το ματς με τον Άρη πως η ομάδα πρέπει να βελτιώσει τα ατομικά της λάθη ενώ στάθηκε και στην κίνησή του στο τέλος δηλώνοντας πως με αυτό τον τρόπο τίμησε τους φιλάθλους του Άρη που είχαν τιμήσει τη Ρενάτα.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος τόνισε μετά το ματς με τον Άρη πως η ομάδα πρέπει να βελτιώσει τα ατομικά της λάθη ενώ στάθηκε και στην κίνησή του στο τέλος δηλώνοντας πως με αυτό τον τρόπο τίμησε τους φθλάθλους του Άρη που είχαν τιμήσει τη Ρενάτα.

Αναλυτικά:

“Δεν ήρθα με την αποστολή χθες, είχα πάει στο νοσοκομείο, ήρθα το βράδυ, ήταν δύσκολο αλλά προέχει η ομάδα και να μαζέψουμε βαθμούς. Δεν γινόταν ο πυρετός να με κρατήσει έξω.

Όταν μέσα σε δέκα λεπτά τρως δύο γκολ είναι το πιο κομβικό σημείο. Και τα δύο ήρθαν από δικά μας λάθη, εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να βελτιώσουμε τα ατομικά λάθη και δεν έχουμε δικαίωμα για περισσότερα. 

Όλα τα ματς από δω και πέρα είναι σημαντικά για να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Να δείξουμε στο ματς με την Ξάνθη μια καλή εικόνα.

Η κίνηση ήταν για τη Ρενάτα, γιατί οι οπαδοί του Άρη είχαν κρεμάσει πανό για εκείνη όταν είχε πρωτοεμφανιστεί αυτό το πρόβλημα. Ήταν μία κίνηση τιμής, όπως εκείνοι τίμησαν τη Ρενάτα έτσι κι εμείς τιμήσαμε αυτούς με αυτό τον τρόπο”.

Μεγάλη νίκη οι γυναίκες τον Εύνικο με 69-59 (Pics)

Previous article

Παπανικολάου: “Την ψυχή μας να δώσουμε για την σωτηρία της ομάδας”

Next article
Login/Sign up