ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόρμπος: «Δεν καταφέραμε να πάρουμε τον πόντο ή τους πόντους, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

0

Ο Παναγιώτης Κόρμπος έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της NOVA όπου μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Ο αρχηγός του Ιστορικού στάθηκε στην καλή σημερινή απόδοση της ομάδας αλλά ανέφερε ότι μετά την διακοπή η ομάδα πρέπει να δείξει ετοιμότητα στα θετικά αποτελέσματα

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παναγιώτης Κόρμπος στην κάμερα της NOVA:

«Μπορούμε να κρατήσουμε πολλά θετικά στοιχεία από το παιχνίδι. Με τον ΟΦΗ μπορεί να βάλαμε δυο γκολ, αλλά είχαμε κενά στην άμυνα. Σήμερα κόντρα σε μια πιο δυνατή ομάδα μπορέσαμε αμυντικά κι ήμασταν πολύ καλοί. Μέχρι να μπει το γκολ είχαμε δημιουργήσει πιο πολλές ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ, μπορεί να μην είχαμε κάποια κλασική ευκαιρία, αλλά είχαμε τις προϋποθέσεις, απλά στο τέλος κάπου το χαλάγαμε. Η ομάδα είναι καινούρια, πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τον πόντο ή τους πόντους, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για την διακοπή και το δύσκολο πρόγραμμα: «Το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο για εμάς, αυτή η ομάδα όμως έχει δείξει ότι στα δύσκολα έχει ανταποκριθεί. Η διακοπή θα μας κάνει καλό να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας. Τα φιλικά είναι φιλικά, μπορεί να μη φανεί κάποια αδυναμία στο πρωτάθλημα όμως ένα λάθος θα το πληρώσεις. Πρέπει να δουλέψουμε και να πάμε στην ΑΕΚ να είμαστε καλύτεροι από σήμερα και κυρίως να κοιτάξουμε να κάνουμε το ίδιο αμυντικό παιχνίδι ή ακόμα καλύτερο και στην επίθεση να κοιτάξουμε την τελευταία πάσα ώστε να είμαστε πιο ήρεμοι να βάζουμε γκολ και να κερδίζουμε τους αγώνες».

Ανιγκό: «Ήταν διαφορετικά τα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ»

Previous article

Η συγνώμη του Κυριάκος και η απάντηση του υπεύθυνου τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος

Next article
Login/Sign up