ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόρμπο: Για αυτό είσαι αρχηγός του Ιστορικού

0

Ο Πανιώνιος είναι “οικογένεια” για όσους δεν το ξέρουν, και ο Αρχηγός σήμερα τους έβαλε στη θέση τους σε όλους αυτούς που προσπαθούν να σπείρουν με το παραμικρό διχόνοια στην ομάδα.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος με μία ανάρτηση στο facebook έκλεισε στόματα, με όσα σχόλια ήθελαν να τσακώνεται με τον Μασούντ την ώρα του παιχνιδιού.

Ο Ιρανός σε μία φάση που ο επόπτης “αν τον λες επόπτη αυτόν τον κύριο” σήκωσε τη σημαία του off-said ενώ η μπάλα την είχε ο Μασούντ πίσω από την μεσαία γραμμή, και έφευγε μόνος του προς το τέρμα των αντιπάλων.

Εκείνη την ώρα ο Ιρανός φοβερά εκνευρισμένος τα έβαλε με τον επόπτη και ο διαιτητής της αναμέτρησης κύριος Φωτιάδης -να σημειώσουμε πολλά λάθη στον αγώνα- του έβγαλε την κίτρινη κάρτα, και ο Ιρανός πιο εκνευρισμένος πήγε να ζητήσει τα “ρέστα”.

Ο αρχηγός αμέσως μπήκε στη μέση και με έντονο ύφος τον απέτρεψε, τον γλίτωσε από μια κόκκινη κάρτα που αν το συνέχιζε θα την έτρωγε από τον διαιτητή.

Τότε πετάχτηκαν τα γνωστά “κέντρα” της δημοσιογραφίας και μόνο σκοτωμένους δεν τους έβγαλαν και τους δύο Κόρμπο και Μασούντ.

Αλλά ο αρχηγός με ανάρτηση στο facebook τους έβαλε στη θέση τους όλους. Να σημειώσουμε ότι όλοι οι παίχτες στο πούλμαν που μετέφερε την ομάδα αποθέωσαν τον Μασούντ.

 

Ο Κόσμος του ιστορικού πάντα δίπλα του (Vid)

Previous article

Μιλόγεβιτς: “Σήμερα το παιχνίδι το φοβήθηκα”

Next article
Login/Sign up