ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Πανιώνιου Γ.Σ.Σ

0

«Γενέθλια» 130 χρόνων γιορτάζει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, το 2020 και τιμώντας την υπεραιωνόβια ιστορία του, έχει προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων σ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Το σήμα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. έχει, ήδη, εναρμονιστεί με το συμβολικό χρονικό ορόσημο των 130 χρόνων. Η αρχή των εορτασμών θα γίνει με την  καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα έχει την λάμψη και το κύρος που αρμόζει στον ιστορικότερο σύλλογο του ελληνικού αθλητισμού και στην  διαχρονική προσφορά του σ’ αυτόν.

Οι απανταχού φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. γιορτάζουν την ίδρυση του συλλόγου στα παράλια της Μικρασίας, το 1890, την ενδυνάμωση του ελληνισμού στην ευρύτερη περιοχή της Ιωνίας, καθώς και την πίστη, την επιμονή και την αγάπη των προσφυγών, μετά το 1922, να συνεχίσουν την λειτουργία του «Ιστορικού» στην Αθήνα και στην Νέα Σμύρνη.

Γενιές και γενιές αθλητών, αθλητριών, προπονητών, παραγόντων και πρωτίστως φιλάθλων γαλουχήθηκαν με τα ιδεώδη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που συνεχίζει ακούραστος την πορεία του στον χρόνο.

Σας περιμένουμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ., την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18.45 στην Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης.

ΚΑΕ Πανιώνιος: “Όλοι στο γήπεδο για την… Ρενάτα!”

Previous article

Η αποστολή του Πανιώνιου για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό

Next article
Login/Sign up