ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλέβουν τις εντυπώσεις οι καινούριοι στον Πανιώνιο

0

Ο Πανιώνιος συνεχίζει την προετοιμασία του με όλα τα καινούρια πρόσωπα που έχουν αποκτηθεί αλλά είναι μερικοί νεοαποκτηθέντες που δείχνουν πολύ καλά σημάδια στις προπονήσεις

Τα πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με την περσινή χρονιά δείχνουν πως ο Πανιώνιος έχει αλλάξει αγωνιστική σελίδα και θα τη δούμε μετά την προετοιμασία του Ιστορικού στην Πολωνία.

Στην Πολωνία βέβαια θα δείξει τα πρώτα δείγματα αγωνιστικής ετοιμότητας μιας και θα δώσει φιλικά παιχνίδια με Χαποέλ Τελ-Αβίβ στις 21 Ιουλίου και Ομόνοια Λευκωσίας στις 28 Ιουλίου.

Στους καινούριους παίκτες του Πανιώνιου έχει δείξει πολύ καλά δείγματα αγωνιστικής ετοιμότητας ο Άλμπεργκ. Ο 27χρονος αποκτήθηκε φέτος από τον Πανιώνιο με πολύ καλές συστάσεις και προορίζεται για να βρίσκεται πάντα πίσω από τον φορ.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζοσέ Ανιγκό δεν θέλει δεκάρι, αλλά έναν παίκτη που να βγαίνει ως δεύτερος φορ αλλά και να βοηθά το φορ με μπαλιές για την τελική προσπάθεια κι αυτό ακριβώς κάνει ο Άλμπεργκ.

Τώρα ο Πανιώνιος μάλλον θα συνεχίσει την συνεργασία του με τους Σαμίντ Γεσίλ και Γιάγια Μπανανά για ακόμα ένα χρόνο βάση συμβολαίου του πρώτου και καινούριου συμβολαίου του δεύτερου μιας και ο Ολυμπιακός δεν τον συμπεριέλαβε στο ρόστερ της ομάδας. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έσπευσαν να τον κλείσουν αμέσως μιας και πέρυσι ήταν ο κεντρικός αμυντικός με τις περισσότερες συμμετοχές στο ρόστερ του Ιστορικού.

Ο Σαμίντ Γεσίλ απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα θα συνεχίσει το διετές συμβόλαιο (ακόμα ένα χρόνο) στον Πανιώνιο αλλά οι άνθρωποι του Ιστορικού κοιτούν και για ακόμα ένα σέντερ φορ για να φέρουν στην ομάδα όπου μαζί με τους Ντουρμισάι και Γεσίλ θα αποτελούν τις επιθετικές αιχμές της ομάδας.

Η ΚΑΕ ανακοίνωσε τους συνεργάτες του Σκουρτόπουλου

Previous article

Με τριπλό μεταγραφικό “χτύπημα” το Πόλο του Ιστορικού

Next article
Login/Sign up