ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Κλείστε τις εκκρεμότητες και πιάστε δουλειά εκεί στην ΚΑΕ

0

Διαβάζουμε εδώ και ημέρες πως ο ένας κόουτς μετά τον άλλον να φεύγουν και να λύνουν τα συμβόλαια με τις ομάδες τους. Αν πιστεύουμε ότι ο Πανιώνιος θα ξανά περάσει το περσινό εφιαλτικό καλοκαίρι είμαστε όλοι μα όλοι γελασμένοι

Ο χρόνος μετά και τα playoff των τελικών της basketleague θα αρχίσει να περνά αντίστροφα και ξαφνικά θα βρεθούμε όλοι προ εκπλήξεων όταν θα έχει μείνει πάλι λίγος χρόνος για να ξανά φτιάξουμε ομάδα και να ανταγωνιστούμε για ακόμα μία φορά τους φετινούς μας αντιπάλους.

Κύριοι αν πέρυσι έγινε άθλος και καταφέραμε την τελευταία αγωνιστική να σωθούμε όχι από εμάς, αλλά από μία ομάδα που την είχαν όλοι ξεγραμμένη και πεσμένη, φέτος πρέπει να κάνουμε εμείς σαν Πανιώνιος τον άθλο τον δικό μας και να μπορέσουμε να δείξουμε σε όλους πως αξίζαμε να είμαστε στην basket league και δεν είμαστε καθόλου τυχαία σε αυτή.

Πρέπει ο κύριος Αλευρογιάννης να ξεκαθαρίσει σύντομα το ιδιοκτησιακό καθεστώς και να επιλέξει τα άτομα και τους συνιδιοκτήτες που θέλει δίπλα του έτσι ώστε να ξεκινήσει τώρα, την αναδιοργάνωση του μπασκετικού Πανιώνιου.

Ακούγονται ονόματα για προπονητή του Πανιώνιου αλλά αν εμείς δεν ξεκαθαρίσουμε σαν διοίκηση τι θέλουμε πόσα χρήματα θα διαθέσουμε ποιος θα έρθει να μας αναλάβει ποιος σοβαρός θα διακινδυνέψει την προπονητική του καριέρα για τον αναδιοργάνωτο Πανιώνιο?

Αν δεν έχεις νωρίς τον κόουτς που θέλεις για να σου μαζέψει τους παίκτες που θέλει αν δεν στήσει την ομάδα αν δεν εφαρμόσει τα συστήματα που θέλει από νωρίς πότε θα τα κάνει? Όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα?

Φέτος έχουμε ακόμα ένα μεγάλο μπελά σαν Πανιώνιος. Όπως ήδη ξέρετε όλοι το κλειστό της Αρτάκης θα αποτελέσει παρελθόν για τον Πανιώνιο, μιας και θα το γκρεμίσουν και θα αρχίσουν να φτιάχνουν ένα καινούριο γήπεδο, αλλά στην καλύτερη περίπτωση το γήπεδο θα είναι έτοιμο σε δύο αγωνιστικές σεζόν.

Πρέπει η ΚΑΕ να αναλάβει και να βρει γήπεδο όπου και θα αγωνίζεται αλλά και θα προπονείται η ομάδα. Πρέπει να βρεθεί γήπεδο και να φτιαχτεί με έξοδα της ΚΑΕ να πληροί τις προϋποθέσεις για την basket league. 

Για όλους αυτούς τους λόγους και ακόμα παραπάνω η ΚΑΕ και ο μεγαλομέτοχος της πρέπει να τρέξουν από σήμερα να ετοιμάζονται και να τα έχουν όλα έτοιμα για να δούμε τον Πανιώνιο όπως “κατά δήλωσή του” στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της basket league. Δεν αντέχουμε άλλες γκρίνιες δεν θέλουμε άλλες εσωτερικές ίριδες δεν θέλουμε άλλες μουρμούρες ΟΛΟΙ θέλουμε το καλό του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ και όπως έχει πει και ο Δημητρός Δάλλας “Ο Πανιώνιος είναι ΙΔΕΑ και οι ΙΔΕΕΣ δεν αποθνήσκουν ποτέ….”

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Η κλήρωση του ομίλου του Ανδρικού Βόλεϊ του Ιστορικού

Previous article

Ημερίδα στίβου “ΠΑΝΙΩΝΙΑ 2018”

Next article
Login/Sign up