ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα

0

O Πανιώνιος ξεκίνησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με μια ισοπαλία επί του ΟΦΗ αλλά έδειξε ότι αυτή η ομάδα θα κερδίσει την αγάπη του κόσμου παιχνίδι με παιχνίδι

Ο Ζοσέ Ανιγκό έστησε χθες την ομάδα με ένα σύστημα 3-4-3 όπου το είχαμε δει πολλές φορές και στα φιλικά που έδωσε ο Ιστορικός. Το σύστημα αυτό που θέλει να καθιερώσει στην νέα ομάδα του Πανιώνιου ο Γάλλος κόουτς αν δουλευτεί ακόμα πιο καλά πιστεύω ότι θα του βγει αρκεί οι μπακ-χαφ της ομάδας να αποκτήσουν πολύ καλή φυσική κατάσταση και να μπορούν να ανταποκριθούν και τα 90′ λεπτά του αγώνα.

Πιστεύω ότι ο Γάλλος το πρόσεξε χθες και θα δώσει με τον βοηθό του πιο πολύ σημασία σε αυτούς τους παίκτες όπου πρέπει να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο κατά την διάρκεια του αγώνα.

Στην άμυνα η τριάδα Μπανανά, Ντομίνγεζ και Σταυρόπουλος έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στα αμυντικά τους καθήκοντα αλλά έδειξαν ότι ακόμα δεν έχουν “δεθεί” μεταξύ τους.

Η επιθετική τριάδα είναι πολύ καλή με τους Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι και Μασούρα όπου μπορούν κάθε φάση να την κάνουν γκολ.

Όλοι αυτοί όμως όπως είπαμε στηρίζονται στα μπακ-χαφ τα τέσσερα που θα βοηθούν και στην άμυνα αλλά και στην επίθεση και θα έχουν δεμένη την ομάδα μεταξύ της.

Πιστεύω ότι ο Κούρντι καθώς και ο Κότσιτς όπως είπαμε παραπάνω θέλουν ακόμα να φτιάξουν την φυσική τους κατάσταση μιας και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν στα άκρα.

Να σημειώσουμε εδώ για τον Κεϊτά όπου έδειξε ότι είναι παίκτης κλάσεως για τον Πανιώνιο και μαζί με τον Καμαρά έδειξαν ότι θα προσφέρουν πολλά στον Πανιώνιο. Η απώλεια του Οικονομίδη ήταν αισθητή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και πιστεύουμε με την επιστροφή του θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τον άξονα του Πανιώνιου.

  • Οι φίλαθλοι του Ιστορικού έδειξαν ότι έχουν αγκαλιάσει την καινούρια προσπάθεια των ανθρώπων του Πανιώνιου και με το χειροκρότημά τους θα είναι πάντα εκεί για την αγαπημένη τους ομάδα τον Ιστορικό.
  • Μπράβο στους Πάνθηρες που για ακόμα μια φορά έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο με το πανό που ανάρτησαν 

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Χειρουργήθηκε ο Μαξίμ Ντε Ταντέο

Previous article

Καινούριο επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ προέκυψε αυτές τις ημέρες

Next article
Login/Sign up