Κατηγορηματική διάψευση από την ΠΑΕ Πανιώνιος

Κατηγορηματική διάψευση της ΠΑΕ για τα αναληθή δημοσιεύματα που βγήκαν από δημοσιογραφικά χαλκεία για την «υπογραφή» του Ντουρμισάι σε άλλη ομάδα

Σήμερα το πρωί είδαμε δημοσιεύματα που μόνο την δημοσιογραφία δεν υπηρετούν. Δυστυχώς υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας «δημοσιογραφίσκοι» που όταν το «αφεντικό τους» σηκώσει ένα τηλέφωνο αυτοί ήδη έχουν έτοιμο το «άρθρο» για να χτυπήσουν όποιον θέλει το αφεντικό τους.

Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε πλέον με αυτά τα «ανθρωπάκια» που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι γιατί το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να διασπείρουν ειδήσεις και κουτσομπολιά για να μπολιάζουν μίσος ανάμεσα στους οπαδούς μας. Κρίμα κύριοι η δημοσιογραφία είναι για δημοσιογράφους και όχι για οπαδούς ομάδων που υπηρετούν «αφεντικά» ομάδων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα ψευδή δημοσιεύματα που ακούστηκαν για τον Ντουρμισάι έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής Φιόρι Ντουρμισάι έχει υπογράψει σε άλλη ομάδα. Τέτοιου είδους δημοσιεύματα, ειδικά την ημέρα ενός τόσο κρίσιμου αγώνα όπως ο σημερινός, αποσκοπούν μόνο στο να δημιουργήσουν εντάσεις στις τάξεις της ομάδας μας.