ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Κάθε παραλογισμός έχει κάποιον υποστηρικτή να τον υπερασπίζεται

0

Ο Πανιώνιος στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έδειξε ότι “μασάει” σίδερα αν θέλει και αγωνίζεται για το αποτέλεσμα από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα μέχρι να σφυρίξει το “κοράκι” την λήξη.

Αλήθεια κύριοι… αυτός ο Πανιώνιος που ήταν? Πόσο καιρό έχω να δω την ομάδα να τρέχει ακατάπαυστα 90 λεπτά να μαρκάρει, να μπαίνουν οι παίκτες σε όλες τις φάσεις, να τρώνε σίδερα? Μπορεί φέτος να μην τον έχω ξανά δει τον Πανιώνιο έτσι, εκτός του παιχνιδιού στην Ξάνθη που και εκεί είχε μια αναλαμπή.

Ελπίζω η ομάδα να πήρε μια σχετική ψυχολογική ανάσα από την Κυριακή και να συνεχίσει έτσι. Γιατί ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο Πανιώνιος αν ρωτήσετε την γνώμη μου δεν θα πέσει δεν θέλει κανείς να πέσει και θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος για την σωτηρία.

Σήμερα μάθαμε και τα νέα Χρήστο…. Αλήθεια εσύ τα έμαθες? Ο Μασούρας έφυγε και δεν “πέθανε” στο Πανιώνιο μάλλον θα πάει στην ΑΕΛ Ναι… Χρήστο στην ΑΕΛ εκεί που πριν μερικές Κυριακές τον έβριζαν και τον έψελναν…

Κύριοι ειδικά ο πρόεδρος σοβαρευτείτε και κοιτάξτε να σώσετε την ομάδα και μην βγαίνετε στον κάθε δημοσιογραφάκο και λέτε ότι θέλει να ακούσει αυτός για να πουλήσει μερικά κλικ. Κάνετε έργα και όχι λόγια, αλήθεια περιμένουμε ακόμα να ενταχθούμε στον εξωδικαστικό διακανονισμό που πράγματι θα είναι μια σωτήρια κίνηση για τα οικονομικά του Πανιώνιου μιας και θα διαγράψει τόκους από χρέη πάνω από 1.500.000€.

Σήμερα ακόμα μάθαμε ότι η ΕΕΑ με ψήφους 4-1 αποφάσισε ότι και οι δυο ομάδες (ΠΑΟΚ και Ξάνθη) είχαν παραβάσεις. Σε επόμενη ψηφοφορία με 3-2 αποφάσισαν την ανάκληση του πιστοποιητικού τόσο για την Ξάνθη όσο και για τον ΠΑΟΚ. Την τελική απόφαση θα την πάρει το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της Superleague.

Εκεί γνώμη μου πάντα πιστεύω ότι θα βρουν την μικρή Ιφιγένεια και θα την θυσιάσουν στον βωμό για να την γλυτώσει ο ΠΑΟΚ. 

Όσο για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ατρόμητο δυστυχώς και επειδή μας έχουν στο μάτι θα μας τιμωρήσουν. Όσο για τους προκλητικούς οπαδούς του Ατρόμητου που μεταξύ μας τώρα Παναθηναϊκοί είναι και επειδή βρίσκονται στο Περιστέρι πετιούνται μέχρι και το γήπεδο αν δεν είναι εκείνη την ώρα στα Εξάρχεια να πετάξουν καμία μολότοφ. Αλλά χάρη σε αυτά τα καλόπαιδα εμείς θα τιμωρηθούμε ενώ ο Ατρόμητος πέρυσι που μας πετούσαν τις μολότοφ έξω από το γήπεδο ούτε γάτα ούτε ζημία.

Τσακίρης Λάμπρος

Η Φανέλα έφερε την ανατροπή για τις Πανθηρίνες στο μπάσκετ

Previous article

Τακτική συνέλευση του ερασιτέχνη και εκλογές

Next article
Login/Sign up