ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθάριος: “Την τελευταία διετία είμαστε σταθερά μέσα στην πεντάδα”

0

Ο Νίκος Καθάριος μίλησε και αυτός στην κάμερα της NOVA μίλησε για την πορεία που κάνει εδώ και δυο χρόνια ο Πανιώνιος.

Στη κάμερα της NOVA μίλησε ο Νίκος Καθάριος και ανέφερε για την πορεία του ιστορικού, αλλά και πως όλοι θέλουν να το κάνουν δεδομένο αυτό να πρωταγωνιστεί και να είναι μέσα στην πεντάδα του πρωταθλήματος ο Πανιώνιος.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Καθάριος είπε στην συνέντευξη που έδωσε:

Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασαν για τον Πανιώνιο:
“Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε ανέβει ένα επίπεδο. Την πρώτη χρονιά που είχα έρθει στον Πανιώνιο, ήμασταν σε μια δύσκολη φάση, καθώς καταφέραμε να σωθούμε στο τέλος. Μόνο ευχάριστο είναι το γεγονός ν’ ανεβαίνεις επίπεδο και να σταθεροποίησε εδώ και δύο χρόνια στην πεντάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να καταφέρουμε να γίνει συνήθεια αυτό”.

Για το γεγονός ότι είναι δεύτεροι:
“Θεωρώ πως μόνο τυχαίο δεν είναι όλο αυτό, ότι την τελευταία διετία είμαστε σταθερά μέσα στην πεντάδα και τόσο ψηλά. Μέσα από τη δουλειά και με το κεφάλι σκυμμένο συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε. Είναι ευχάριστο όπως είπα. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και μείνουμε εκεί”.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:
“Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός μετά το κακό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ θα θέλει να κερδίσει. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε ότι καλύτερο στο Καραϊσκάκη”.

Για τον αντίπαλο, πλέον, Καρίμ Ανσαριφάρντ:
“Είναι ένας πρώην συμπαίκτης μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα στη νέα του ομάδα. Μέσα στο γήπεδο δεν θα υπάρχουν φιλίες. Κοιτάμε ο καθένας την ομάδα του. Του εύχομαι να έχει μια καλή πορεία γιατί το αξίζει. Είναι ένα πολύ καλό παιδί και ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής”. 

Με πολλές απουσίες ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι

Previous article

Μπιλλής: «Η άμυνα θα δώσει τη νίκη με το Παγκράτι»

Next article
Login/Sign up