ΜΠΑΣΚΕΤ

Καταγγελία ΝτιΆντρε Λίγκινς για την συμπεριφορά της ΚΑΕ Πανιώνιος

0

Οι καταγγελίες προς την ΚΑΕ Πανιώνιο Su Casa γίνονται πλέον “επιδημία” μιας και ο εκπρόσωπος του ΝτιΆντρε Λίγκινς έκανε και αυτός για τον παίκτη του.

Πριν ολοκληρωθεί η αποχώρηση του Ντέβιντ Σουίτνι άλλος ένας παίκτης Αμερικάνος καταγγέλλει την ΚΑΕ για λογαριασμό του παίκτη που εκπροσωπεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο εκπρόσωπος του παίκτη: 

«Είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά της ελληνικής ομάδας, του Πανιωνίου, στον παίκτη μας, ΝτιΆντρε Λίγκινς, τον προηγούμενο μήνα.

Ο ΝτιΆντρε είναι στην ομάδα από τις 12 Φεβρουαρίου, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Όμως, η ομάδα δεν κατάφερε να τον δηλώσει στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για να παίζει, παρά το γεγονός πως προπονούταν.

Η ομάδα ήταν παραπλανητική και δεν πλήρωσε τον παίκτη, τους μάνατζερ και τα έξοδα πτήσεως, για τα οποία είχε συμφωνήσει. Δεν τον βοήθησε στην πτήση της επιστροφής του, λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού και της αναβολής της λίγκας και σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν βοήθησε κι άλλους Αμερικανούς παίκτες. Μάλιστα, αγνόησε κάθε τρόπο επικοινωνίας.

Η σοκαριστική κακομεταχείριση των παικτών και η έλλειψη ενδιαφέροντος προς τους εργαζομένους δικαιολογεί την έναρξη έρευνας από τη FIBA και την ελληνική Basket League».

Αναχώρησε και ο Σούιτνι έξαλλος με την ΚΑΕ λόγω αδιαφορίας

Previous article

Πούλησα και την ψυχή μου στον διάβολο για εσένα…

Next article
Login/Sign up