ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κανονίστε τα 130 χρόνια του συλλόγου να τα γιορτάσουμε με μεσίστιες σημαίες

0

Πολλές εξελίξεις γίνονται τις τελευταίες ημέρες στον Πανιώνιο γενικά. Αποχωρήσεις τόσο παικτών από το μπάσκετ όσο και μελών του ερασιτέχνη που οι άνθρωποι αγανάκτησαν με αυτά που είδαν και άκουσαν.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την ΚΑΕ Πανιώνιος αποχώρησε ο Μπάουμαν και υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσει και άλλος Αμερικάνος από το ρόστερ της ομάδας. Αυτομάτως η ΚΑΕ Πανιώνιος δεν θα έχει τους απαραίτητους ξένους παίκτες στην ομάδα για να την βοηθήσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος και ο υποβιβασμός είναι πολύ κοντά.

Στον ερασιτέχνη η λέσχη φίλων του Πανιώνιου εξέδωσε μια ανακοίνωση που μας αφήνει στήλη άλατος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Πανιώνιου

Μόλις πριν από λίγες ώρες μάθαμε ότι ο κύριος Νίκος Παρασκευόπουλος αποχώρησε από την διοίκηση του Ερασιτέχνη. Τον ευχαριστούμε για ότι έχει προσφέρει και ξέρουμε ότι είναι πάρα πολλά. Όμως… απαιτούμε να βγει ΔΗΜΟΣΙΑ και να πει τους λόγους που παραιτήθηκε. Από εδώ και πέρα: Ο Πανιώνιος δεν είναι μαγαζάκι κανενός! Στον Πανιώνιο, σε οποιοδήποτε τμήμα, όποιος μπαίνει και όποιος βγαίνει θα δίνει αναφορά στον κόσμο του, όσα λεφτά κι αν έχει βάλει ή έχει πάρει. Με νούμερα και αποδείξεις. Οτιδήποτε άλλο είναι να χαμε να λέγαμε.

Υ. Γ Εκεί στην ΚΑΕ τι συμβαίνει? Μαθαίνουμε παίχτες απλήρωτοι θέλουν να φύγουν, η ομάδα στον αέρα.. ο μεγαλομέτοχος φεύγει?? Πάει αλλού? Θα πέσουμε αμαχητί?? Με σεβασμό προς όλους.. Αναμένουμε.απαντήσεις..!! .

Λέσχη Φίλων Πανιώνιου

Ο Πανιώνιος έδωσε δυναμικό παρόν στους χειμερινούς της κολύμβησης

Previous article

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μαξίμοβιτς

Next article
Login/Sign up