ΜΠΑΣΚΕΤ

Κανονικά στην προπόνηση ο Νώντας Παπαντωνίου

0

Στον Πανιώνιο έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ετοιμάζονται όλοι για το παιχνίδι του Σαββάτου 2/3 με το Λαύριο

Ο Νώντας Παπαντωνίου γύρισε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας και μετά από μια συζήτηση που είχε με την διοίκηση δόθηκαν οι εξηγήσεις και έληξε η παρεξήγηση που υπήρχε.

Επίσης όλοι στην ομάδα εξοφλήθηκαν για τον Ιανουάριο και υπάρχουν σκέψεις για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας για εκεί που υστερεί.

Οι «κυανέρυθροι» θα εγκαινιάσουν το «Σοφία Μπεφόν» στο Παλαιό Φάληρο το ερχόμενο Σαββάτο (2/3, 18:00) όπου θα ψάξουν την 4η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Επίσης η κυανέρυθρη ΚΑΕ έβγαλε ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων με το Λάυριο

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ έχει ως εξής:

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-Λαυρίου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League, θα αρχίσει την Τετάρτη (27/2) και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή (1/3) από τα γραφεία της ΚΑΕ στο Δημοτικό γυμναστήριο Ν. Σμύρνης (Εθνικής Στέγης & Αρτάκης) και στο χρονικό διάστημα 10.00-18.00.
Το Σάββατο (2/3), η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στο εκδοτήριο του κλειστού γηπέδου «Σοφία Μπεφόν» (Λεωφόρος Απόλλωνος 2-4, Π.Φάληρο) από τις 12.00.
Τα εισιτήρια έχουν χωριστεί σε πέντε διαζώματα της μίας και ενιαίας κερκίδας του γηπέδου «Σοφία Μπεφόν», ως εξής:

Κεντρικό διάζωμα (Γ’): 15 ευρώ
Αριστερά κεντρικού διαζώματος (Β’ και Α’): 10 ευρώ
Δεξιά κεντρικού διαζώματος (Δ’ και Ε’): 10 ευρώ

Διοικητικό συμβούλιο στη Super League

Previous article

Ο Πανιώνιος το 1926 για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργάνωσε αγώνες στίβου για γυναίκες

Next article
Login/Sign up