ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανονικά η “σέντρα” της Γ’ Εθνικής στις 28 Μαρτίου

0

Την συνέχιση της Football League και Γ’ Εθνικής αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ σήμερα 5/3

Η ΕΠΟ αποφάσισε σήμερα μετά την συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής ότι οι προπονήσεις στην Γ’ Εθνική δεν θα διακοπούν και η σέντρα του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί κανονικά όπως ήδη ξέραμε στις 28/3.

Η έναρξη του πρωταθλήματος θα ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε πριν το lockdown.

Με την ολοκλήρωση ενός γύρου του πρωταθλήματος θα δημιουργηθούν 2 όμιλοι των 5 ομάδων (σύνολο 10 ομάδες) με γεωγραφικά κριτήρια (Βορράς: Όμιλοι 1-5 – Νότος: Όμιλοι 6-10) κι από εκεί θα βγουν 2 από κάθε όμιλο (σύνολο 4 ομάδες) που θα πάρουν και την άνοδο.

Συνολικά για την επανέναρξη δήλωσαν 129 ομάδες συμμετοχή και θα ισχύσει ότι αναφέρει η προκήρυξη για προβιβασμό και υποβιβασμό.

Η μόνη διαφοροποίηση που θα υπάρξει αφορά στο άρθρο 15.4 παράγραφος III το οποίο αναφέρει: «Οι αγώνες που θα διεξαχθούν θα είναι διπλοί (εντός – εκτός έδρας). Συνολικά θα διεξαχθούν δέκα (10) αγωνιστικές σε κάθε Όμιλο».

Οι αγώνες του των μπαράζ δεν θα είναι διπλοί αλλά μονοί. Για κάθε ομάδα, δηλαδή, που θα παίξει στα μπαράζ των 2 ομίλων αντιστοιχούν 4 μονά ματς, κάτι που θα επισημοποιηθεί στη επόμενη συνεδρίαση της ΕΠΟ.

ΠΣΑΠ: “Ανίκανοι ή επικίνδυνοι;”

Previous article

Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε εκεί στην κυβέρνηση

Next article
Login/Sign up