Καμπερίδης: «Τα περιθώρια είναι στενά»

Στο πολύ κρίσιμο αγώνα του Πανιώνιου με το Ρέθυμνο αναφέρθηκε ο Γιώργος Καμπερίδης

Ο Πανιώνιος έχει δύσκολο παιχνίδι μπροστά του με την εκτός έδρας αναμέτρηση (16/03, 15:45) με το Ρέθυμνο για την 19η αγωνιστική της Α1 και ο Γιώργος Καμπερίδης αναφέρθηκε στο κρίσιμο παιχνίδι των «κυανέρυθρων».

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Γιώργος Καμπερίδης στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ

Τα περιθώρια είναι στενά 

Bρισκόμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και κάθε παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον στόχο της παραμονής του Πανιωνίου στην Basket League, αποδεικνύοντας ότι αξίζουμε να έχουμε αυτή την θέση.

Τα περιθώρια είναι στενά και υπαγορεύουν, εκτός από την διεκδίκηση και την εξασφάλιση της νίκης, τουλάχιστον στα παιχνίδια που ο αντίπαλος μας έχει τον ίδιο στόχο με την ομάδα μου. 

To Ρέθυμνο έχει ανταγωνιστική ομάδα και παίζει για την επιβίωση του, ενώ βελτιωθεί σημαντικά από τον αγώνα του πρώτου γύρου. Δεν σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα στην Νέα Σμύρνη και την διαφορά πόντων. Σημασία έχει η νίκη. 

Θα πρέπει να κάνουμε καλά τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού. Άμυνα, ριμπάουντ και περιορισμό των λαθών. Ο γηπεδούχος έχει πάντα τον ενθουσιασμό της έδρας και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ο φιλοξενούμενος χρειάζεται αποφασιστικότητα και πίστη στο πλάνο του.