ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλή αγωνιστική σεζόν Πανιωνάρα μου και η πρώτη αποστολή για φέτος

0

Το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή ξεκινά την Κυριακή στις 19:15 για την ομάδα του Ιστορικού

Ο Πανιώνιος πιο έτοιμος από ποτέ υποδέχεται την 1η αγωνιστική στην Νέα Σμύρνη τον νεοφώτιστο ΟΦΗ. Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό σαφώς αλλαγμένη από πέρυσι και με πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ της αλλά, με πάγκο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την βασική ομάδα θα ξεκινήσει σε αυτό το παιχνίδι με τους εξής δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές: Μαλέρμπ, Μανοΐλοβιτς, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντε Ταντέο, Κούρντι, Κότσιτς, Κόρμπος, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι, Καμαρά, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες και Μανθάτης.

Ο Πανιώνιος θέλει να έχει ένα καλό ξεκίνημα για φέτος μιας και το πρόγραμμα που έχει μέχρι τις πρώτες έξι αγωνιστικές είναι πολύ δύσκολο και εκεί θα φανεί η δυναμικότητα της ομάδας και το κατά πόσο είναι έτοιμη αγωνιστικά για το καλύτερο για φέτος.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για την αποστολή της ομάδας έχει ως εξής:

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση για την περίοδο 2018-19, αυτή με τον ΟΦΗ. Μετά το τέλος της, ο προπονητής Ζοσέ Ανιγκό, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Μαλέρμπ, Μανοΐλοβιτς, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντε Ταντέο, Κούρντι, Κότσιτς, Κόρμπος, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι, Καμαρά, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες και Μανθάτης.

 

ΚΑΕ Πανιώνιος: “Δεν απαντάμε σε ανυπόστατους ισχυρισμούς “

Previous article

Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση Πανιώνιος – ΟΦΗ (Live)

Next article
Login/Sign up