ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλές οι γενικές συνελεύσεις αλλά να έχουν και αποτελέσματα αυτές

0

Η ΚΑΕ Πανιώνιος σήμερα πραγματοποίησε γενική συνέλευση μετόχων για να μας ανακοινώσουν παραιτήσεις και νέα γενική συνέλευση για την αναδιαμόρφωση του Διοικητικού Συμβουλίου

Καλές είναι οι γενικές συνελεύσεις που πραγματοποιεί η ΚΑΕ αλλά πρέπει να ασχοληθούμε και λίγο με τα αγωνιστικά της ομάδας και πρώτα απ’ όλα να βρούμε προπονητή.

Δε λέμε πως οι μέτοχοι μιας ανώνυμης εταιρείας δεν πρέπει να ενημερώνονται για τα στοιχεία της εταιρείας αλλά πρέπει πρωτίστως να κοιτάξουμε λίγο και να φτιάχνουμε την ομάδα. Η σελίδα μας σας έχει αναφέρει και πριν ένα μήνα ότι οι προπονητές ο ένας πίσω από τον άλλο κλείνουν και βρίσκουν ομάδες.

Εμείς πότε θα κλείσουμε προπονητή? Δεν θέλουμε να το αναφέρουμε συνέχεια αλλά ο Πανιώνιος δεν θέλουμε να βρεθεί για ακόμα μια χρονιά να τρέχει να προλάβει τα γεγονότα. Δεν θέλουμε πάλι να βρεθούμε προ εκπλήξεων. Θέλουμε όλα να γίνονται οργανωμένα και να προχωρήσει αυτό το σωματείο και να βρει τον μπασκετικό δρόμο του σε όλα.

Προπονητής ακόμα να κλείσει, ομάδα δεν υπάρχει δεν ακούγεται κανένα όνομα για τον Πανιώνιο, απεναντίας όλες οι ομάδες κλείνουν και προπονητές αλλά και παίκτες. Το σημαντικότερο όλων δεν έχουμε ούτε γήπεδο και μην περιμένετε να σας το βρει ο δήμος γιατί τελευταία στιγμή θα αρχίσει να σφυρά κλέφτικα για το συγκεκριμένο θέμα και θα καταλήξουμε πραγματικοί “πρόσφυγες”.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για την γενική συνέλευση έχει ως εξής:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (25/6/2018) στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA, η γενική συνέλευση, με παρουσία του 58,87% των μετόχων της.
Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ορίστηκε ο κ. Πολύδωρος Συρίγος.
Στην γενική συνέλευση:
1. Υποβλήθηκαν και ενεκρίθηκαν οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις.
2. Απαλλάχτηκε το Διοικητικό Συμβούλιο από κάθε ευθύνη αποζημίωσης από την ελεγχόμενη χρήση.
3. Ορίστηκε ορκωτός ελεγκτής και αναπληρωματικός ορκωτός ελεγκτής.
4. Κατατέθηκαν οι παραιτήσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κας. Γεωργοπούλου Τίνας και του κου Πολύδωρου Συρίγου.
5. Aποφασίστηκε να ορισθεί ημερομηνία σύγκλησης νέας γενικής συνέλευσης για την αναδιαμόρφωση του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA

Ο Πανιώνιος είναι ιδέα και οι ιδέες δεν αποθνήσκουν ποτέ…

Previous article

Ανακοινώθηκε ο Αμπντουλαγέ Κεϊτά στον Πανιώνιο

Next article
Login/Sign up