ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ Πανιώνιος: “Υπέρτατος στόχος η παραμονή, έπονται αυτοκριτική και απολογισμός”

0

Οι εξελίξεις στον μπασκετικό Πανιώνιο πιστεύουμε ότι είναι πλέον παρελθόν και όλοι κοιτούν τα επόμενα παιχνίδια για την παραμονή του Ιστορικού στην Α1

Έτσι η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε μία ανακοίνωση με την οποία ο Σταύρος Αλευρογιάννης ανέλαβε εξ ολοκλήρου όλη την ευθύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BIKΟΣ COLA βρίσκεται στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση της παραμονής του στην θέση που αξίζει να έχει στο ελληνικό μπάσκετ. Προέχει η αγωνιστική παραμονή της ομάδας μπάσκετ και μετά τη λήξη του πρωταθλήματος θα κάνουμε απολογισμό και αυτοκριτική. Όλοι ΜΑΖΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ, θα προσπαθήσουμε για τις νίκες που απαιτούνται.
Την ευθύνη πρόσληψης του Στήβ Γιατζόγλου, την απομάκρυνσή του και την τελική επιλογή του Βαγγέλη Αλεξανδρή , αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κ. Σταύρος Αλευρογιάννης , με γνώμονα την ψυχολογική και αγωνιστική υπέρβαση. Ένα είναι βέβαιο ότι η διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος σε καμμιά περίπτωση δεν είχαν και δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να εμπλέξουν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΒΙΚΟΣ COLA σε πολιτικές σκοπιμότητες και αντιπαραθέσεις.
Ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA θα είναι συνδυασμός της προσωπικής απόφασης του κ. Σταύρου Αλευρογιάννη και των συνθηκών που θα διαμορφωθούν μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA

12 μετάλλια για το Τζούντο του Πανιώνιου στο τουρνουά “Πέτρας” (Pics)

Previous article

Οι αλλαγές στην τελευταία αγωνιστική της Super League

Next article
Login/Sign up