ΚΑΕ Πανιώνιος: «Δεν μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνει ο Πανιώνιος»

Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε πριν από λίγο μια ανακοίνωση όπου καλεί όλο τον φίλαθλο και οπαδικό κόσμο του Ιστορικού να βρεθεί δίπλα στην ομάδα για το πρώτο της παιχνίδι στην Basket League 2018-2019

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:

Αγαπητοί φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ,
 
Την Κυριακή (7/10) αρχίζει το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 κατηγορίας, στην οποία ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κατέχει θέση για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο. Θα είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα της τελευταίας δεκαετίας, συγκρίνοντας θεωρητικά την δυναμικότητα των ομάδων και πριν παρουσιαστούν στο παρκέ.
Στην πρώτη αγωνιστική, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα υποδεχτεί την Κύμη, στην γνώριμη έδρα του, το Δημοτικό Γυμναστήριο που προσδίδει δύναμη, διαχρονικά στην ομάδα μπάσκετ. Συνεπώς, στην ίδια έδρα των 40 τελευταίων ετών, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει την καλύτερη δυνατή αφετηρία.
Θέλουμε να απευθύνουμε πρόσκληση σε κάθε φίλο και οπαδό, οργανωμένο ή μη και κάθε ηλικίας να στηρίξει την ομάδα του με την παρουσία του και την φωνή του, από την ίδια θέση και στην ίδια έδρα που δίνει την συμπαράσταση του, από γενιά σε γενιά φιλάθλων.
Η πρόσκληση αφορά τον το σύνολο των φιλάθλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, αλλά έχει κύριο παραλήπτη, το πιο πιστό και ανιδιοτελές κομμάτι του, τον σύνδεσμο «ΠΑΝΘΗΡΕΣ».
 
Δεν μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνουν τα πάντα για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
 
Η ομάδα σας χρειάζεται για να είστε δίπλα της, σε κάθε βήμα του δύσκολου δρόμου που έχει να διανύσει.
Το έχετε κάνει επί 35 χρόνια, κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Συνεχίστε να το κάνετε, όπως μόνο εσείς ξέρετε.
 
Tο Δ.Σ της KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ