ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

κ. Δάρα μην ομιλείτε άλλο δεν κάνει καλό στον Πανιώνιο

0

Για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Πανιώνιος μίλησε και με αυτά που είπε άνοιξαν οι “Ασκοί του Αιόλου”.

Κάθε φορά που ο Χρήστος Δάρας βγαίνει και μιλάει, κάθε φορά ή θα ανατρέπονται αυτά που ανακοινώνει (βλέπε Μασούρα) ή η απέναντι πλευρά θα του λέει πράγματα που δεν είναι αρεστά να ακούγονται για την ΠΑΕ Πανιώνιος.

Κύριε Πρόεδρε αν θέλετε να κάνετε καλό στην ομάδα και να δούμε την οικονομική κατάσταση σε καλύτερη μοίρα ασχοληθείτε με τα της ΠΑΕ. Την οικονομική της εξυγίανση (Όπως μάθαμε από διάφορα site OXI από τον επίσημο Πανιώνιο ότι μπήκαμε στον εξωδικαστικό συμβιβασμό) και τον ρόλο σας στην Super League που η Λίγκα μείωσε την ποινή ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού για να μπορέσει να αγωνιστεί με τον Πανιώνιο την Κυριακή.

Ασχοληθείτε με την Ξάνθη που μας την λένε μέσα σε πειθαρχικά όργανα οι νομικοί εκπρόσωποι πειθαρχικά διωκόμενων ομάδων για υποβιβασμό.

Αν το κάνετε αυτό μάλλον θα είναι καλύτερα για όλους μας και σας το λέμε αυτό επειδή αγαπάμε την ομάδα μας και δεν θέλουμε να βγαίνουν πράγματα άσχημα προς τα έξω γι’ αυτήν και να τα μαθαίνει όλος ο κόσμος εκτός των Πανιώνιων, που πάντα τα μαθαίνουν τελευταίοι.

Τσακίρης Λάμπρος

Παπαβασιλείου: “Απλήρωτος και αντιεπαγγελματίας κύριε Δάρα?”

Previous article

Ο κ. Κοκκινάκης εκπρόσωπος του Π.Γ.Σ.Σ σε ΕΣΚΑΝΑ και ΕΟΚ

Next article
Login/Sign up