ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήταν στην κλήρωση του ΕΣΑΚΕ η ΚΑΕ Πανιώνιος αλλά…

0

Η ΚΑΕ Πανιώνιος μπήκε στην σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket league αλλά αν δεν μπορέσει να κατέβει είναι δυσοίωνο το μπασκετικό μέλλον του συλλόγου

Μπορεί η ΚΑΕ Πανιώνιος να είναι μια από τις 13 ομάδες που μπήκαν στην κλήρωση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου της Basket League αλλά…

Αλλά… δεν ορκίζεται κανένας ότι ο Πανιώνιος θα καταφέρει να κατεβάσει ομάδα την πρώτη αγωνιστική στις 10/10.

Ο Πανιώνιος “μπήκε” μεν, στην κλήρωση, αλλά ο “φάκελος” με τα έγγραφα που χρειάζονται -βάσει νόμου- για να πάρει ένας σύλλογος την άδεια συμμετοχής ήταν άδειος. Το τζάμπολ της Α1 θα γίνει στις 10/10. Αν δεν εμφανιστεί ο Πανιώνιος, οι ομάδες θα είναι 12 και κάθε αγωνιστική θα ‘χουν ρεπό δύο.

Υπάρχει όμως και δεύτερο “αλλά…” γιατί αν ο Πανιώνιος δεν καταφέρει να συμμετάσχει στην φετινή Basket league μοιραίως η ομάδα θα παίξει στην Γ’ ΕΣΚΑΝΑ μιας και δεν έχει δηλωθεί από κανέναν στη Β’ Εθνική. Το δικαίωμα το είχε μέχρι την 1η του Σεπτέμβρη όπου πέρασε και κανείς μα κανείς ούτε από τον ερασιτέχνη δεν βρέθηκε να δηλώσει την ομάδα στην Β’ Εθνική.

Η εγγυητική των 60.000 ευρώ που είναι μια από τις -βασικές- προϋποθέσεις για την έκδοση άδειας συμμετοχής στη Basket League, κατέπεσε την 1η Ιουλίου.

Σε κλίμα συνεργασίας και σύμπνοιας η τηλεδιάσκεψη για τα πρωταθλήματα

Previous article

Basso Rango Ultras: “Την αλλαγή θα την φέρουμε εμείς”

Next article
Login/Sign up