ΠΟΛΟ

Ηλίας Μπουζαλάς “Συνεχίζουν στους πάγκους Δήμου και Παπαναστασίου”

0

Ο Ηλίας Μπουζαλάς μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στο Πόλο ανδρών και γυναικών μίλησε για την επόμενη ημέρα και έδωσε την είδηση ότι παραμένουν στους πάγκους τους οι προπονητές ανδρών και γυναικών στο πόλο του Πανιωνίου

Ο Πανιώνιος θα συνεχίσει να έχει στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης τον Κώστα Δήμου και σε αυτό των γυναικών τον Τάσο Παπαναστασίου, τον επονομαζόμενο γάτο. Αυτή είναι η απόφαση του κύριου Ηλία Μπουζαλά, ο οποίος μίλησε στο pisina.net και έδωσε την είδηση της παραμονής στον πάγκο των δύο συγκροτημάτων των ανωτέρω προπονητών οι οποίοι είχαν στα χέρια τους τις ομάδες του Πανιωνίου την χρονιά που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες.

«Έχω καλούς συνεργάτες και θα πορευτώ μαζί τους. Στόχος του Πανιωνίου είναι να παράγει αγόρια και κορίτσια που θα υπηρετήσουν τον σύλλογο και το άθλημα και θα συγκροτήσουν αξιόμαχες ομάδες στα πρωταθλήματα που μετέχουν» τόνισε ο κύριος Μπουζαλάς και συνέχισε αναφερόμενος στο ανδρικό τμήμα το οποίο μετέχει τις επόμενες ημέρες στο final eight του κυπέλλου στην Βουλιαγμένη.

«Κάτω από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην ελληνική υδατοσφαίριση είναι αδύνατο να διεκδικηθεί ένας πρωταγωνιστικός ρόλος για τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα της Α1. Ο στόχος είναι να παίζουμε καλό πόλο και να διεκδικήσουμε μια θέση στην πρώτη εξάδα που θα μας δώσει το δικαίωμα να παίξουμε στην Ευρώπη. Ο Κώστας Δήμου είναι δοκιμασμένος συνεργάτης δίπλα μου και θα είναι για πολλά χρόνια ακόμη προπονητής στον Πανιώνιο» τόνισε.

Αναφερόμενος στο γυναικείο τμήμα προσέθεσε:

«Ανάλογος είναι και ο στόχος στις γυναίκες. Προπονητής θα παραμείνει ο Τάσος Παπαναστασίου και η κοινή απόφαση είναι να ενισχυθεί στη νέα περίοδο το τμήμα. Ακρογωνιαίος λίθος στην επίτευξη αυτού του στόχου είναι η παραμονή στην ομάδα της Ρωσίδας σούπερ σταρ Ευγενίας Πουστινίκοβα. Αποτελεί δασκάλα για τα υπόλοιπα κορίτσια και θα φροντίσουμε να παραμείνει κοντά μας».

Ολοκληρώνοντας την σύντομη αναφορά του στην επόμενη ημέρα του Πανιώνιου ο κύριος Μπουζαλάς λέει:

«Είμαι χαρούμενος που υπηρετώ το πάθος μου για την υδατοσφαίριση και τον σύλλογο. Θα παραμείνω στις επάλξεις εως ότου μου το επιτρέψουν οι διοικήσεις του ιστορικού Πανιωνίου. Η αξιοπρεπής παρουσία του συλλόγου οφείλεται στους άριστους συνεργάτες που έχω. Ευχή μου είναι να μην ξανά κλείσει ο αθλητισμός».

Ο Χάρης Σκουτελάκος στον πάγκο του Βόλεϊ των γυναικών του Ιστορικού

Previous article

Στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ακαδημίας μπάσκετ ο Νίκος Κοψιάς

Next article
Login/Sign up