ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Ήγγικεν η ώρα, ω Πανιώνιοι

0

Η φράση που ακούγεται πλέον σήμερα απ’ όλα τα στόματα του Πανιώνιου κόσμου είναι, Ήγγικεν η ώρα, ω Πανιώνιοι

Σήμερα η ΕΠΟ έστειλε το κάλεσμα στον ερασιτέχνη Πανιώνιο για να δηλώσει συμμετοχή μέχρι και την Τετάρτη στην Super League 2.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η διοικούσα επιτροπή του Πανιωνίου θα δηλώσει συμμετοχή και πρέπει άμεσα να κατατεθεί το ποσό των 150.000€ που είναι η εγγυητική στο πρωτάθλημα της Super League2.

Πολλά ακούγονται, πολλά γράφονται αλλά στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό λένε στο χωριό μου.

Ο Πανιώνιος με την εγγυητική των 150.000€ χρειάζεται για να είναι ανταγωνιστικός σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου της Super League 2 όπου θα έχει 18 ομάδες που μέσα σε αυτές θα είναι σίγουρα οι τρεις ΠΑΕ (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός) και οι, Λεβαδειακός, Εργοτέλης που θέλουν την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία τουλάχιστον άλλα 700.000€.

Τα 700.000€ είναι, 350.000€ ως μετοχικό κεφάλαιο ίδρυσης της ΠΑΕ. Τα υπόλοιπα μαζί με το μετοχικό κεφάλαιο, για τις μεταγραφές που πρέπει να κάνεις, τουλάχιστον δέκα για να σταθείς μέσα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Τα έσοδα που μπορεί να πάρει ο Πανιώνιος εκτός των εισιτηρίων είναι από τα τηλεοπτικά δικαιώματα περίπου 300.000 με 400.000€ ΑΛΛΑ ακόμα δεν έχει βρεθεί το κανάλι που θα πάρει τα δικαιώματα των αγώνων. Επίσης το κράτος θα σου κρατά το 20% από τα εισιτήρια και τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την εξόφληση παλαιότερων χρεών της πρώην ΠΑΕ.

Επίσης πρέπει να υπολογίσουμε και τα έξοδα μετακινήσεων όχι πολλά ευτυχώς λόγω Νοτίου ομίλου μιας και θα βρεθούμε εκεί αλλά και τα λειτουργικά έξοδα μιας ΠΑΕ, όπως ΙΚΑ εφορία μισθοί, ρεύματα και νερά.

Αυτά πιστεύω ότι είναι τα γενικά έσοδα και έξοδα του Πανιωνίου αν θα προχωρήσει σε δήλωση της ομάδας στην Super League 2 και πλέον όπως είχαμε αναφέρει και πριν μερικούς μήνες, η ευκαιρία μας δόθηκε εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε?

Τσακίρης Λάμπρος

Ανακοίνωσε αριστερό μπάκ ο Πανιώνιος

Previous article

Γυναικεία ομάδα μπάσκετ Πανιωνίου – ΠΑΡΟΥΣΑ

Next article
Login/Sign up