ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η UEFA ανακοίνωσε την αναβολή του EURO για το 2021

0

Η UEFA ανακοίνωσε μετά από πολύωρη συνδιάσκεψη την αναβολή του EURO και μαζί με τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες συμφώνησαν στο να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματα και τα τουρνουά.

Την αναβολή του EURO για το 2021 ανακοίνωσε η UEFA και μάλλον για τα τέλη Ιουνίου πηγαίνουν οι τελικοί του Champions League και του Europa League.

Συγκεκριμένα, ο τελικός του Champions League θα μετατεθεί στις 27 Ιουνίου ενώ αυτός του Europa, τρεις ημέρες νωρίτερα. Δηλαδή στις 24 του μήνα.

Φυσικά για να γίνουν οι τελικοί στις ημερομηνίες που αναφέρονται πρέπει αν όχι τον Απρίλιο, τουλάχιστον στις αρχές του Μαίου, να αρχίσει η αγωνιστική δράση των τελικών φάσεων, καθώς εκκρεμούν ακόμα αγώνες για τους «16» και στις δύο διοργανώσεις.

Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας δήλωσε:

«Απέναντί μας έχουμε έναν αντίπαλο που κινείται γρήγορα και αόρατα. Σε τόσο κρίσιμες στιγμές, όπου διακυβεύεται η ζωή, σημασία έχει η υγεία των οπαδών, των υπαλλήλων και των αθλητών. Αυτά είναι η προτεραιότητά μας και έτσι αποφασίσαμε ότι θα έπρεπε να θυσιάσουμε όλα τα υπόλοιπα, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το κοινό καλό».

 

Κορωνοϊός: 35 νέα κρούσματα και 1 θάνατος σήμερα Τρίτη

Previous article

Κορωνοϊός: 31 νέα κρούσματα σήμερα Τετάρτη

Next article
Login/Sign up