ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τροπολογία μπορεί να αποσύρθηκε προσωρινά αλλά έρχεται με άλλες ημερομηνίες

0

Η τροπολογία για τα χρέη προς τρίτους μπορεί να αποσύρθηκε προσωρινά αλλά έρχεται με άλλες ημερομηνίες

Σήμερα τα νέα κυκλοφόρησαν πολύ γρήγορα –Αν είναι κατά του Πανιωνίου βγαίνουν με βαρύγδουπους τίτλους- Μερικοί μάλιστα έσπευσαν τα χαρούν το τελικό αποτέλεσμα, όχι στους αγωνιστικούς χώρους αλλά στα υπόγεια μερικών αθλητικών site και όχι μόνο

Μάλιστα πέρασαν και από το ταμείο του αφεντικού τους μπας και τους μπήκε το πενηντάρικο που τους είχε τάξει.

Ας σοβαρευτούμε λίγο τώρα και ας ενημερώσουμε τους κυρίους, κυρίους ότι ο Πανιώνιος δεν «εξαφανίστηκε» από τις μεγάλες κατηγορίες θα επιστρέψει όπως επέστρεψαν και άλλες ομάδες με μικρότερη ιστορία και έσβησαν χρέη πολλών δεκαετιών. Να ενημερώσουμε όλους τους αναποδόγραφους ότι ο Πανιώνιος θα επιστρέψει εκεί που ανήκει θέλουν δεν θέλουν.

Απλά η τροπολογία έχει αποσυρθεί προσωρινά για να αλλάξουν ημερομηνίες –Λόγω πιέσεων από τον Βορρά για τοπικές ομάδες- και να μπορούν να την χρησιμοποιήσουν και άλλες Α.Ε με χρέη προς τρίτους και χρέη από παλαιότερες οφειλές άλλων ιδιοκτητών.

Επίσης κάτι που διαφεύγει σε όλους είναι ότι ο Πανιώνιος σε αντίθεση με την ΑΕΚ και τον ΑΡΗ όπου είχαν πέσει κατηγορίες για να διαγράψουν ολοσχερώς τα χρέη τους θα πληρώσει τις οφειλές προς τρίτους στο 50% ενώ ΑΕΚ και ΑΡΗΣ υπήρξε ολοκληρωτική διαγραφή χρεών προς τρίτους.

Έφυγε ο Φίλιππος Δημητρακόπουλος

Previous article

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των μπαράζ της Γ’ Εθνικής

Next article
Login/Sign up