ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τροπολογία ευνοεί την ΠΑΕ Πανιώνιος όχι όμως τους εργαζόμενους σε αυτή

0

Κυκλοφόρησε σήμερα η φήμη ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού θα καταθέσει τροπολογία για να διαγραφούν τα χρέη του Πανιωνίου ως προς τρίτους

Με αυτή την τροπολογία δεν χαρίζονται χρέη προς το δημόσιο και προς τα ταμεία του κράτους αντιθέτως μεταφέρονται στα φυσικά πρόσωπα όπως είχε ανακοινωθεί πριν πολλούς μήνες από την κυβέρνηση.

Ένα αίτημα δίκαιο όπου ο Πανιώνιος αν δεν γινόταν αυτή η ρύθμιση με τόσες παλιές αμαρτίες χρεών που τον βαραίνουν θα ήταν πολύ δύσκολο να ανακάμψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Έτσι λοιπόν τα χρέη προς το Δημόσιο και τα ταμεία μεταφέρονται προς τα φυσικά πρόσωπα της ΠΑΕ και πλέον θα πρέπει να έρθουν σε διακανονισμό με εφορία και ταμεία για να ξεχρεώσουν ότι έχουν χρεώσει τον Πανιώνιο στην θητεία τους. Εδώ θα υπάρχει μάλλον και ένα παραθυράκι του νόμου όπου αν ο κύριος Δάρας αποδείξει ότι παρέλαβε χρέη από προηγούμενους να εμπλέκονται εκεί και αυτοί, δηλαδή πρόεδροι και διευθύνοντες προηγούμενων διοικήσεων της ΠΑΕ.

Πάμε τώρα στα χρέη προς τρίτους όπου ο Πανιώνιος χρωστάει περίπου στα 1,2 εακτ. ευρώ σε υπαλλήλους και ποδοσφαιριστές. Αυτά θα μειωθούν στο ήμισυ και εκεί που σου χρωστούσε η ΠΑΕ 20.000 ευρώ σε έναν υπάλληλο θα του χρωστάει πλέον 10.000 ευρώ. Δεν ξέρω αν είναι δίκαιο αυτό γιατί πλέον υπάλληλοι, της ΠΑΕ που είχαν να πληρωθούν μήνες μπορεί και χρόνια ξαφνικά με ένα νόμο και ένα άρθρο να τους διαγράφεις τα μισά δεδουλευμένα. Φυσικά αυτό δεν είναι νόμος του Αυγενάκη αλλά του Βασιλειάδη όπου αναφέρει ότι ο Πανιώνιος θα πρέπει να ξεχρεώσει φυσικά πρόσωπα κατά 50% όταν και αν επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Δεν ξέρω που αποσκοπούσε το άρθρο (SDNA) που αναστάτωσε όλο τον κόσμο του Πανιωνίου αλλά ως συνήθως το συγκεκριμένο site μόνο «αγάπη» έχει δείξει στον Πανιώνιο και όχι μόνο.

Πλέον όταν και αν περάσει ο νόμος ο Πανιώνιος θα ρίξει το χρέος του προς τα φυσικά πρόσωπα κατά το ήμισυ (600.000€) και θα μπορεί η νέα ΠΑΕ χωρίς χρέη στο δημόσιο να προσελκύσει αξιόλογους επενδυτές για να τρέξουν έναν Πανιώνιο όπως τον θέλουμε όλοι

Έτοιμος ο Ιστορικός με το Μοσχάτο – Η αποστολή της ομάδας

Previous article

Δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα – Λόγω μη ρευματοδότησης του γηπέδου

Next article
Login/Sign up