ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Η μοναδικότητα της στιγμής είναι ο Πανιώνιος…

0

Μέσα στο χρόνο της καθημερινότητας μας οι στιγμές είναι αυτές που αποτελούν το σύνολο της ζωής μας.

Οι στιγμές είναι η πορεία του παρόντος που όμως κρύβουν  πολλά μυστικά. Αυτά τα «μυστικά», τα γεγονότα θα λέγαμε είναι άλλες φορές όμορφα  και άλλοτε άσχημα.

Ωστόσο αποτυπώνουν με το πιο γλαφυρό  τρόπο το δρόμο μας για το μέλλον. Μας ωριμάζουν και μας διαμορφώνουν σε ένα νέο γίγνεσθαι. Η μοναδικότητα της κάθε στιγμής προέρχεται από το αν θα την ζήσουμε ή θα την προσπεράσουμε.

Είναι η λεπτή κλωστή μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου. Είναι οι πράξεις μας και η αποτύπωση της παρουσίας μας στο χρόνο. Η κάθε ενέργεια μας είναι μια «πινελιά» της δημιουργικότητας μας ανεξάρτητα αν θα είναι θετική ή αρνητική στα συναισθήματα μας.

Κάτι θα μας δώσει και το μόνο σίγουρο είναι ότι μας δίνει τις αναμνήσεις. Αυτές λοιπόν είναι μικρές «ψηφίδες» των στιγμών μας οι οποίες μας δείχνουν τα λάθη ή τα σωστά του παρελθόντος. Και πράγματι είναι σημαντικά διότι έτσι αφήνουμε πιο εύκολα τα συναισθήματα μας και τον εαυτό μας να αισθανθεί και να συμπεριφερθεί.

Έτσι είναι και η μοναδικότητα αυτής της ομάδας υπήρχαν στιγμές που την βλέπαμε να καλπάζει και υπάρχουν στιγμές που δεν υπάρχει. Αλλά αν δεν ζήσεις όλες τις στιγμές της χαράς και της λύπης, αν δεν βρεθείς από τον παράδεισο στην κόλαση, δεν έχεις ζήσει τίποτα.

Ο Πανιώνιος είναι η Ιδέα που σε εξιτάρει είναι αυτό που σε κρατά ζωντανό για το αύριο. Ζήστε την κάθε στιγμή με την ομάδα μας και μην μπλέκεστε με εσωτερικές τριβές. Πάμε όλοι μαζί στο Αγρίνιο για να ξαναζήσουμε την στιγμή που θέλουμε να ζήσουμε ξανά….

Έτσι λοιπόν ας ζήσουμε την κάθε στιγμή με την ξεχωριστή μοναδικότητα που μας προσφέρει.

Αφιερωμένο σε κάθε οπαδό, φίλαθλο που αγαπά αυτή την ομάδα

ΟΛΟΙ ΑΓΡΙΝΙΟ!!!!!!

Τσακίρης Λάμπρος

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της EKO Basket League μέχρι την 23η αγωνιστική

Previous article

“Εντός” έδρας ήττα για το Χάντμπολ του Πανιώνιου

Next article
Login/Sign up