ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μεγαλύτερη νίκη του Πανιωνίου είναι αυτά τα παιδιά!!!!!

0

Ο Πανιώνιος έχασε από την Κηφισιά και με την ήττα αυτή πλέον αγωνιστικά η υπόθεση άνοδος δεν υπάρχει για φέτος για τον Πανιώνιο

Όταν χάνεις κλασικές ευκαιρίες τετ-α-τετ και δεν σου κάνει την χάρη η μπάλα να μπει στα δίχτυα τότε ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμωρεί. Αυτό έπαθε σήμερα ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να τελειώσει κλασικές ευκαιρίες να βάλει το γκολ από το πρώτο ημίχρονο και η μπάλα τον τιμώρησε.

Μία φάση έκανε η Κηφισιά από λάθος της άμυνας και έβαλε ένα γκολ. Μην πολυλογούμε όμως ο Πανιώνιος φταίει γιατί στο παιχνίδι της Αλικαρνασσού δεν μπόρεσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία και σήμερα θα είχε αλλιώτικη ψυχολογία γιατί θα μπορούσε να έπαιζε πιο απελευθερωμένα.

Εμείς να σταθούμε σε όλα αυτά τα 19χρονα και 20χρονα που για φέτος μας έκαναν πολλές Κυριακές υπερήφανους σε μια χρονιά που όταν ξεκίνησε κανείς δεν φανταζόταν ότι θα παίζαμε σήμερα έναν αγώνα για την άνοδο στην Super League 2.

Ένα τεράστιο μπράβο σε όλα αυτά τα πιτσιρίκια και να ξέρετε κάτι, τα ονόματά σας είναι ήδη γραμμένα στην ιστορία αυτής της ομάδας μαζί με του Γιάννη του Κοντοέ και του Γιάννη Μανιάτη που οικειοθελώς ενσωματώθηκαν μαζί με εσάς και ΔΕΝ άφησαν τον Πανιώνιο στην μοίρα του όπως έκαναν πολλοί που τους υμνούσαν τα προηγούμενα χρόνια και φέτος έστριψαν δια της πλαγίας οδού και ξέχασαν τον Πανιώνιο και ότι έζησαν τόσα χρόνια σε αυτή την ομάδα μια ομάδα που τους έφτιαξε ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή της ομάδας με την Κηφισιά και οι Πάνθηρες έξω από το ξενοδοχείο (Vid)

Previous article

Κάρτες στήριξης του μπασκετικού Πανιώνιου -Αγαπάμε τον Πανιώνιο και συμμετέχουμε

Next article
Login/Sign up