ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ

Η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου αλλάζει σελίδα

0

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου προς τους φίλους της Λέσχης και του Πανιωνίου.

Η ποδοσφαιρική μας ομάδα θα δίνει τον κρισιμότερο αγώνα και η παραπάνω ώρα σηματοδοτεί το ραντεβού μας για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί σε γηπεδική ατμόσφαιρα μια ακόμα νίκη στον δρόμο για την παραμονή!

Εμείς όμως, έχουμε κι άλλες δουλειές!
Όλα τα ενεργά μέλη θα είναι παρόντα, καθώς βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στο ημίχρονο του αγώνα θα ξεκινήσει η ψηφοφορία για το νέο μας ονομα!!!

Πριν την έναρξη καταθέτουν όσα ενεργά μέλη θέλουν την δική τους πρόταση ώστε η ψηφοφορία να γίνει όπως η κάθε μας κίνηση ως τώρα αλλα και στο μέλλον, Πανιώνια, Ενωτικά και Δημοκρατικά.

Το όνομα αυτό θα μας ακολουθεί, θα μας στηρίζει και θα το στηρίζουμε με γνώμονα ΠΑΝΤΑ το δόγμα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ και το ρητό μας Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

Γι αυτό σκεφτείτε καλά και καταθέστε την πρόταση σας!!!

Πανιώνιοι, Πανιώνιες, η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου την Δευτέρα αλλάζει σελίδα και το πρώτο κύμα έχει σκάσει στον ύφαλο. Σκοπός μας, τα κύματα να ακολουθούν το ένα το άλλο, και το Πανιώνιο τσουνάμι να πνίξει τις κυανέρυθρες καρδιές των απανταχού Πανιώνιων.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:30 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ!!!

Καλή επιτυχία στον Λεωνίδα Βόκολο και τα παλικάρια του!!! Η στήριξή μας σε τέτοιες υπερπροσπάθειες είναι υποχρέωσή μας. Η επιτυχία είναι δεδομένη!

Καλή ψηφοφορία αδέρφια!

Μην υπάρξει άλλο “έγκλημα” εις βάρος του Πανιώνιου

Previous article

Με δύο προσθήκες ακόμα το αντρικό Βόλεϊ του Πανιωνίου

Next article
Login/Sign up