ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠροτεινόμενα

Η Κυριακάτικη τρέλα επιστρέφει με την Πανιωνάρα μας –ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ-

0

Την Κυριακή έχει γήπεδο, την Κυριακή έχει Πανιωνάρα και όλοι δίνουμε το παρόν στις γνωστές μας θέσεις Πανιώνιος – Ατσαλένιος 21/11 στις 15:00

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε μετά από 665 ολόκληρες μέρες πως το σπίτι μας, το μέρος που όλοι συναντήσαμε την μεγαλύτερη μας αγάπη, το γήπεδο που ζήσαμε χαρες και λύπες επιτέλους ανοίγει ξανά να υποδεχτεί τον κοσμο μας.

Την Κυριακή 21/11 στις 15:00 ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ υποδέχεται την ομάδα του Ατσαλένιου για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε και να ενωθούμε, ως ομάδα, με το πιο σημαντικό μας κομμάτι στην προσπάθεια της αναγέννησης του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μας, τον 12ο παίκτη μας που τόσο μας έλειψε λόγω της κατάστασης που όλοι βιώσαμε με την πανδημία.

Δεδομένων των βελτιωτικών έργων στεγανοποίησης που πραγματοποιούνται στις θύρες 1-2-3 θα λειτουργήσουν μόνο οι θύρες 4, 5-6 και 7 για την εξυπηρέτηση του φίλαθλου κοινού.

Δεδομένου των παραπάνω τα διαρκείας της θύρας 2 θα εξυπηρετηθούν στην θύρα 4 και της θύρας 3 στην θύρα 7.

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τις 12:30 την Κυριακή 21/11 από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα έως τις 15:30.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται ως εξής:

Θύρα 3(θα εξυπηρετηθεί στην 7(sad) 5€

Θύρα 4: 10€

Θύρα 5-6: 15€

 

Στο γήπεδο δωρεάν πρόσβαση θα έχουν ΟΛΟΙ οι αθλητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και όλοι οι ανήλικοι που έχουν γεννηθεί έως και το 2004.

Όλοι οι φίλαθλοι για την είσοδο τους στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 (14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.
  • Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο
  • Φίλαθλοι 13-17 ετών θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή rapid test 48 έως ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
  • Για τα παιδιά έως 12 ετών θα πρέπει ο γονέας να έχει στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού self test του παιδιού 24 ωρών.

Για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου συνίσταται η όσο το δυνατόν νωρίτερα προσέλευση στο γήπεδο με την χρήση μάσκας να είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους της εγκατάστασης!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ!

Πανιώνιος Table Tennis: Μια «Κυψέλη» του Πινγκ Πονγκ στη Νέα Σμύρνη (Vid)

Previous article

Η επιστροφή του Μπάμπη Μάμα στο αντρικό Βόλεϊ ως τεχνικού διευθυντή

Next article
Login/Sign up