ΠΟΛΟ

Η ΚΟΕ έδωσε “πράσινο φως” για τις 3 και 4 Μαρτίου σε Α1 Πόλο Ανδρών-Γυναικών

0

Η σέντρα στα πρωταθλήματα του Πόλο θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Μαρτίου μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΕ

Το “πράσινο φως” έδωσαν οι λοιμωξιολόγοι, στις κορυφαίες κατηγορίες υδατοσφαίρισης σε άνδρες και γυναίκες και είναι έτοιμες να αρχίσουν ξανά. Ο Πανιώνιος σε άνδρες και γυναίκες είναι μέσα στις ομάδες της Α1. Παράλληλα, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως θα διεξαχθούν πλέι οφ μόνο για τις θέσεις 1-4, με τις ομάδες, προφανώς να μεταφέρουν τα μεταξύ τους αποτελέσματα, όπως αναφερόταν εξ αρχής στην προκήρυξη, ενώ καμία ομάδα δε θα υποβιβαστεί.

Η κατηγορία των ανδρών προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί στις 28 Μαΐου, ενώ των γυναικών στις 23 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΕ:

«Στις 3 και 4 Μαρτίου επαναρχίζουν τα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, μετά τις τελευταίες αποφάσεις της ΓΓΑ, για σταδιακή επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης των αθλημάτων.

Τα δύο πρωταθλήματα είχαν διακοπεί στις 2 Νοεμβρίου 2020, μετά την ανακοίνωση των σχετικών μέτρων κατά της πανδημίας για τον covid-19, ενώ μέχρι τότε είχαν διεξαχθεί (31/10/20 η τελευταία αγωνιστική), οι πέντε (5) πρώτες αγωνιστικές.

Το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, που επαναρχίζει στις 3 Μαρτίου με την 6η αγωνιστική, η κανονική του διάρκεια θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαΐου, ενώ τα Play offs για τις θέσεις 1-4, θα διεξαχθούν στο διάστημα 14 – 28 Μαϊου.

Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.

Το πρωτάθλημα της Α’ Γυναικών, επαναρχίζει στις 4 Μαρτίου, επίσης με την 6η αγωνιστική και η κανονική του περίοδος ολοκληρώνεται στις 25 Απριλίου. Τα Play offs, για θέσεις 1-4, θα διεξαχθούν 6-23 Μαίου.

Κι εδώ, δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.

Στις Ειδικές Προκηρύξεις που θα επαναδιατυπωθούν τις επόμενες ημέρες, θα αναφέρονται και οι σχετικές λεπτομέρειες των κανόνων και προϋποθέσεων διεξαγωγής των δύο πρωταθλημάτων, με βάση και τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα».

Ξεκινούν οι ομαδικες προπονήσεις στη Νέα Σμύρνη

Previous article

Συμπληγάδες και παραλογισμοί του 1921

Next article
Login/Sign up