Η Ευρωπαϊκή πλατεία και η συνέχεια

Ο Πανιώνιος τις προηγούμενες αγωνιστικές πέρασε μια κρίση, όπου από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως και τα τέλη Οκτωβρίου είχε μόνο μία νίκη σε πέντε αγώνες.

Μετά από παρεμβάσεις και υπομονή και προπόνηση πιστεύουμε ότι η ηρεμία στην ομάδα επανήλθε μετά την τεσσάρα στη Λιβαδειά αλλά και την καλή απόδοση μέσα στον Πανσερραϊκό.

Αήττητος στα τελευταία πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος ο Πανιώνιος και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πηγαίνουν σε mood διακοπών μέχρι το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στις 5/1/2017 μέσα στην έδρα του τη καυτή Νέα Σμύρνη.

Αυτές τις ημέρες όμως μερικοί προσπαθούν να «σπείρουν» το πνεύμα της αμφιβολίας μέσα στην οικογένεια του αιώνιου και μιλούν για μεταγραφές παιχτών σε διάφορες ομάδες που ακόμα δεν έχουν πληρώσει παίχτες που έχουν πάρει πριν ένα χρόνο, και χρωστούν λεφτά στην ΠΑΕ Πανιώνιος.

Εμείς εμπιστευόμαστε την διοίκηση του Πανιώνιου, ότι θα κάνει τα καλύτερα όπως έχει κάνει εδώ και καιρό και αρχίζει να νοικοκυρεύει αυτή τη ΠΑΕ όπου ο κάθε απατεώνας πέρασε από αυτή και το μόνο που κοίταγε ήταν η τσέπη του.

Πάντως αν είναι όποιος να φύγει ας φύγει γρήγορα για να έρθουν οι υπόλοιποι που περιμένουν να παίξουν μπάλα και να τιμήσουν αυτή τη φανέλα. Αυτή η φανέλα έχει αναδείξει πολλούς παιχταράδες που έφυγαν από τον αιώνιο και άλλοι έπιασαν στις ομάδες που πήγαν, αλλά άλλοι ούτε στον πάγκο για αλλαγή δεν έκατσαν και κατέληξαν σε ομάδες της τρίτης εθνικής.

Μέχρι, να δούμε τη θα γίνει και τη θα συμβεί εμείς κρατάμε το γεγονός ότι ο Πανιώνιος μετά από 12 αγώνες στο πρωτάθλημα της super league έχει 21 βαθμούς, ένα λιγότερο από Ξάνθη και Παναθηναϊκό και ένα περισσότερο από την ΑΕΚ και φυσικά είναι μπροστά 4 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι με τα Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη είναι πλέον «εξάποντο» και τη Δευτέρα 5/1/2017 πρέπει όλοι οι φίλαθλοι και οπαδοί του αιώνιου που τον αγαπούν να βρίσκονται μέσα στη Νέα Σμύρνη. Να θυμίσουμε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν να γίνει την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μετά από όσα είχαν γίνει το καλοκαίρι με την Ευρώπη και τις ρουφιανιές της διοίκησης του ΠΑΣ κατά του Πανιώνιου στην UEFA.