ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Η ευκαιρία μπορεί να μας δοθεί… Εμείς ήμαστε έτοιμοι?

0

Το νέο πρωτάθλημα της SL2 είναι προ των πυλών αλλά έχει αρχίσει να επικρατεί ένας μικρός χαμός όσο αφορά τις συμμετοχές σε αυτό

Στο νέο πρωτάθλημα της SL2 όπου θα υπάρχουν και οι ομάδες «Β» της Super League1 έχει αρχίσει και καταγράφονται διαθέσεις αποχωρήσεων λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο Ορφέας Ξάνθης κέρδισε την άνοδο από τη Γ’ Εθνική, αλλά εκεί θα παραμείνει και δεν θα δηλώσει συμμετοχή στη SL2, ενώ τάσεις αυτοϋποβιβασμού δείχνουν και ο Ιάλυσος καθώς και η Παναχαϊκή αλλά και η Σαντορίνη, χωρίς να αποκλείεται και η συνέχεια σε άλλες ομάδες.

Οι αυστηρές προϋποθέσεις του νόμου της αναδιάρθρωσής των πρωταθλημάτων με 350 χιλιάδες ευρώ μετοχικό κεφάλαιο και 150 χιλιάδες ευρώ εγγυητική δεν επιτρέπουν σε πολλούς παράγοντες να ανταποκριθούν σε αυτές τις απαιτήσεις.

Το ερώτημα για τον Πανιώνιο δεν είναι ρητορικό και πρέπει οι ιθύνοντες να έχουν ήδη βρει την λύση αν ένα πρωί τους τεθεί το δίλλημα, ερώτημα ως τρίτος επιλαχών στα play off ανόδου ο Πανιώνιος έχει το δικαίωμα ανόδου στην Super League 2. Εκεί αυτοί που τρέχουν την ομάδα πρέπει να απαντήσουν αν μπορούν να σταθούν οικονομικά απέναντι σε αυτή την πρόκληση.

Γιατί δεν θα είναι μόνο τα 500 χιλιάρικα που πρέπει να δοθούν σαν ξεκίνημα, αλλά και τα ποσά για τις μεταγραφές και το τρέξιμο της ομάδας για όλη την αγωνιστική χρονιά.

Μακάρι να βρεθεί κάποιος οικονομικά ανεξάρτητος και να μπει μπροστά έτσι ώστε ο Πανιώνιος να βρει τον δρόμο προς τα σαλόνια της Super League 1 και να μην «σέρνεται» μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στα αλώνια της Γ’ Εθνικής.

Τσακίρης Λάμπρος

Η απολογητική ανακοίνωση του ερασιτέχνη για τις εξελίξεις στο τμήμα ποδοσφαίρου

Previous article

Αρχηγός και του χρόνου ο Γιάννης Κοντοές στον Πανιώνιο

Next article
Login/Sign up