ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΕΣΑΚΕ σκέφτεται να τελειώσει το πρωτάθλημα της Α1

0

Σκέψεις από την ΕΣΑΚΕ να τελειώσει το πρωτάθλημα της Α1 και να στέψει τον πρωταθλητή από τώρα.

Η διοργανώτρια αρχή της ΕΚΟ Basket League σκέφτεται πολύ σοβαρά να τελειώσει το πρωτάθλημα της EKO Basket League από την 21η αγωνιστική. Μάλιστα η διοργανώτρια αρχή θα στέψει τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή Ελλάδος έξι αγωνιστικές πριν την κανονική λήξη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας LiveSport η διοργανώτρια αρχή θα πάρει τις αποφάσεις της την ερχόμενη Τετάρτη και τα μέλη της διοργανώτριας έχουν ήδη συζητήσει για το θέμα αυτό όπου την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Πρόκειται για κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Λιθουανία και την Ουκρανία βάζοντας τέλος στο πρωτάθλημά τους και αναδεικνύοντας ήδη τις πρωταθλήτριες ομάδες.

Το σχέδιο αυτό φυσικά συμφέρει πολλές ομάδες μιας και οι πολλοί ξένοι (Αμερικάνοι) που υπάρχουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να έχουν αποχωρήσει από την χώρα μας και να μην μπορούν να επιστρέψουν στην Ευρώπη λόγω διακοπής των πτήσεων από Αμερική.

Επίσης, θα υπάρξει χρόνος για να τεθεί επί τάπητος το θέμα αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος και όχι της διατήρησης αυτού του μοντέλου που ισχύει και σήμερα με 14 ομάδες.

 

ΠΑΕ Πανιώνιος: “Μένουμε Σπίτι” Με αναστολή προπονήσεων

Previous article

Κορωνοϊος: Δύο θάνατοι επιβεβαιώθηκαν σήμερα στην Ελλάδα

Next article
Login/Sign up