ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΕΠΟ πήρε θέση για τα play-off

0

Με όλα αυτά που ακούγονται εδώ και ημέρες για το θέμα της αδειοδότησης από τα ΜΜΕ η ΕΠΟ πήρε επιτέλους θέση και έβγαλε ανακοίνωση.

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση και αφού το θέμα είχε αναπαραχθεί σε όλες της μορφές η ΕΠΟ πήρε θέση για την αδειοδότηση και έβγαλε ανακοίνωση.

«Τον Νοέμβριο του 2016 η UEFA και συγκεκριμένα το CFCB επέβαλε στην ΕΠΟ πρόστιμο 50.000 ευρώ λόγω της εσφαλμένης χορήγησης αδείας συμμετοχής στις διεθνείς διοργανώσεις 2016-17 στην ΠΑΕ Πανιώνιος.
 
Επιπρόσθετα υποχρεώσε την ΕΠΟ να προχωρήσει σε συγκεκριμενες αλλαγές στο κανονισμό αδειοδότησης μεταξύ των οποίων ηταν και η κάτωθι.
 
“Amend the current licensing process according to which the licensing decisions must be made before the play-offs  of the Super League” (σ.σ. στην παρούσα διαδικασία αδειοδότησης θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις πριν τα πλεϊ οφ της Σούπερ Λίγκας).
 
Υπενθυμίζουμε ότι  η ΕΠΟ μέσω του Διευθυντή Αδειοδότησης κου Δημητρίου, ενημέρωσε σχετικά, προ δεκαημέρου, τους εκπροσώπους των ΠΑΕ στο σεμινάριο αδειοδότησης το οποίο έγινε παρουσία αντιπροσωπείας της UEFA». 

Νέο συμβόλαιο, τώρα στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Previous article

Αθηναϊκός – Πανιώνιος μπάσκετ γυναικών

Next article
Login/Sign up