Η ΕΠΟ πήρε θέση για τα play-off

Με όλα αυτά που ακούγονται εδώ και ημέρες για το θέμα της αδειοδότησης από τα ΜΜΕ η ΕΠΟ πήρε επιτέλους θέση και έβγαλε ανακοίνωση.

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση και αφού το θέμα είχε αναπαραχθεί σε όλες της μορφές η ΕΠΟ πήρε θέση για την αδειοδότηση και έβγαλε ανακοίνωση.

«Τον Νοέμβριο του 2016 η UEFA και συγκεκριμένα το CFCB επέβαλε στην ΕΠΟ πρόστιμο 50.000 ευρώ λόγω της εσφαλμένης χορήγησης αδείας συμμετοχής στις διεθνείς διοργανώσεις 2016-17 στην ΠΑΕ Πανιώνιος.
 
Επιπρόσθετα υποχρεώσε την ΕΠΟ να προχωρήσει σε συγκεκριμενες αλλαγές στο κανονισμό αδειοδότησης μεταξύ των οποίων ηταν και η κάτωθι.
 
“Amend the current licensing process according to which the licensing decisions must be made before the play-offs  of the Super League” (σ.σ. στην παρούσα διαδικασία αδειοδότησης θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις πριν τα πλεϊ οφ της Σούπερ Λίγκας).
 
Υπενθυμίζουμε ότι  η ΕΠΟ μέσω του Διευθυντή Αδειοδότησης κου Δημητρίου, ενημέρωσε σχετικά, προ δεκαημέρου, τους εκπροσώπους των ΠΑΕ στο σεμινάριο αδειοδότησης το οποίο έγινε παρουσία αντιπροσωπείας της UEFA».