ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠροτεινόμενα

Η ΕΠΟ «χτενίζεται» και ο Αλμυρός ανακοινώνει αναβολή του αγώνα

0

Ο Αλμυρός ανακοινώνει αναβολή του αγώνα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού με τον Πανιώνιο για την αυριανή αγωνιστική και η ΕΠΟ στοχάζεται ακόμα με τις ανακοινώσεις… κατά Αυγενάκη

Κάποιοι κύριοι εκεί στην ΕΠΟ πρέπει να ασχολούνται και με τις άλλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου και να αντιληφθούν ότι δεν γυρίζουν όλα γύρω από την super league ή το υφυπουργείο αθλητισμού.

Να τους ενημερώσουμε τους κύριους και κυρίες της ΕΠΟ ότι υπάρχει εν εξελίξει το πρωτάθλημα και της Super League 2 αλλά και της Γ’ Εθνικής όπου υπάρχουν ομάδες που ανακοινώνουν αναβολές παιχνιδιών χωρίς η ΕΠΟ να έχει εκδώσει ούτε μια ανακοίνωση.

Πάντως το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανιωνίου βρίσκεται στην Κρήτη από σήμερα το βράδυ με έξοδα της ομάδας και περιμένει την γραφειοκρατική ΕΠΟ να ανακοινώσει αν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ή όχι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλμυρού αναφέρει:
“Σεβόμενοι τα μέτρα προστασίας για τον COVID για τον κόσμο που στηρίζει την ομαδα του Αλμυρού αλλά και τους παίχτες μας και με σεβασμό στην αντίπαλη ομαδα λόγω κρουσμάτων στην ομάδα μας και τηρώντας τους κανόνες για την υγεία όλων , αναβάλλεται ο αγώνας Αλμυρού με τον Πανιώνιο .Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!”

Δεν τα κατάφεραν οι άντρες στο Βόλεϊ απέναντι στον Πανερυθραϊκό και ηττήθηκαν με 3-1 σετ

Previous article

Το ευχαριστώ της διοικούσας επιτροπής στην ΠΑΕ ΟΦΗ

Next article
Login/Sign up