ΜΠΑΣΚΕΤ

Η επιστροφή του Νίκου Μίχαλου στον Πανιώνιο

0

Ο Νίκος Μίχαλος έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα μπαίνει πάντα μπροστάρης στην δύσκολη προσπάθεια του Ιστορικού στην Β’ Εθνική, μία κατηγορία που την γνωρίζει πολύ καλά και θα βοηθήσει όπως έκανε και στο παρελθόν

Η υλοποίηση του σχεδιασμού με στόχο ο Πανιώνιος να κάνει το restart και να παρουσιαστεί δυνατός τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε! Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Νίκο Μίχαλο.

Ο έμπειρος γκαρντ (1.93μ.) στηρίζοντας το πλάνο που θέλει να ακολουθήσει η ομαδα μας, επέστρεψε για να αποτελέσει βασικό ηγέτη της νέας προσπάθειας αναγέννησης που ξεκινάει για τον «Ιστορικό».

Προσπάθεια, η οποία θα χαρακτηρίζεται από το «πάντρεμα» νέων και ελπιδοφόρων παικτών, με έμπειρους αθλητές που γνωρίζουν τις δυσκολίες της κατηγορίας και είναι σε θέση να προσφέρουν τα μέγιστα στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Νίκος θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στην ομάδα μας έχοντας περάσει επίσης από διάφορες άλλες ομάδες με την τελευταία να είναι το Παγκράτι στην Α2 εθνική κατηγορία.

Καλωσορίζουμε και πάλι τον Νίκο στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές νίκες».

Τέσσερις οι ομάδες που δηλώνουν αδυναμία για την Super league 2

Previous article

Ανανέωσε την συνεργασία ο Πανιώνιος με τον Δημήτρη Κοροπούλη

Next article
Login/Sign up