ΒΟΛΕΪ

Η διοίκηση του τμήματος Βόλεϊ Αντρών πλήρωσε παίκτες και προπονητικό τιμ για τον Νοέμβριο

0

Τις δύσκολες ώρες που περνά ο ερασιτεχνικός αθλητισμός το τμήμα Βόλεϊ των Αντρών κατάφερε και πλήρωσε παίκτες και προπονητικό τιμ για τον μήνα Νοέμβριο

Το Βόλεϊ στην Ελλάδα και όχι μόνο περνούν πολύ δύσκολες στιγμές μιας και κανείς δεν γνωρίζει αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αν θα έχουμε αγώνες για φέτος.

Το τμήμα Βόλεϊ και οι διοικούντες σε αυτό κατάφεραν παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν να πληρώσουν παίκτες και τεχνικό τιμ για τον μήνα Νοέμβριο.

Ανακοίνωση προπονητή και αθλητών του τμήματος:

Τόσο οι «παλιοί» όσο και οι «νέοι» αθλητές, αλλά και το τεχνικό τιμ της φετινής ομάδας βόλεϊ ανδρών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σμύρνης, γνωρίζαμε και γνωρίζουμε πως ο Σύλλογος αυτός 130 και πλέον χρόνια, αποτελεί φάρο για τον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο.

Γνωρίζουμε πως βρισκόμαστε σε έναν σύλλογο που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά, αλλά πάντα βρίσκει τον τρόπο να σηκώνεται και πάλι στα πόδια του, στηριζώμενος πάντα στις δυνάμεις του.

Και αν η φετινή σεζόν ξεκίνησε με φιλοδοξίες και όνειρα, η πανδημία του κορονοϊού χτύπησε τους πάντες και έχει φέρει ένα βήμα πριν την καταστροφή, τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Από το Νοέμβριο μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι με το άθλημα που αγαπάμε, τις διοργανώσεις, τις προπονήσεις μας.

Και όμως, μέσα σε έναν μήνα που ουσιαστικά δεν προπονούμαστε, δεν… υπάρχουμε, είδαμε για τα καλά τι σημαίνει να είσαι αθλητής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Συγκεκριμένα λοιπόν, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε πως η διοίκηση του τμήματος, προχώρησε στην πληρωμή μας, για το μήνα Νοέμβριο.

Εμείς λοιπόν, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τόσο το

Panthers est.1983 Official που βγήκε μπροστά φέτος, όσο και τους χορηγούς, διότι σε μια περίοδο που δεν κινείται όχι μόνο η οικονομία, αλλά… απολύτως τίποτα, προχώρησαν σε μια πράξη, που μας άφησε άφωνους.

Αυτό σημαίνει Πανιώνιος. Μια γροθιά. Ευχαριστούμε για όλα

Ο προπονητής, Βασίλης Θεοδωρόπουλος

Οι αθλητές:

Βασιλακόπουλος Νίκος

Βλαβιανός Μάριος

Δημόπουλος Νικόλας

Κουτσούρης Στέλιος

Κουφόπουλος Σταύρος

Κωνσταντινίδης Παναγιώτης

Λέλος Παναγιώτης

Μαγγανάς Πέτρος

Μακράκης Δήμος

Μπεζάνι Τζούλιο

Σαλωνίτης Νίκος

Τασάκος Γιάννης

Φραγκιαδάκης Παναγιώτης

Φύτρος Γιώργος

 

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ – Τα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές

Previous article

Πάνθηρες: «Καθαρό αέρα επειγόντως»

Next article
Login/Sign up