ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Η δέσμευση να γίνει πράξη για το κλειστό στην Αρτάκης

0

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλη την Πανιώνια οικογένεια. Το 2020 έγινε η αρχή στο ποδοσφαιρικό τμήμα για να μπουν οι βάσεις για μια νέα πιο καθαρή εποχή. Ελπίδα όλων μας να συνεχιστεί αυτό και το 2021, αλλά παράλληλα να σηκώσουν και πάλι κεφάλι το μπάσκετ του συλλόγου και ο… χιλιοβασανισμένος Ερασιτέχνης

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Οσον αφορά το μπάσκετ, το 2020 έφυγε με τη δέσμευση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη ότι στα μέσα Ιανουαρίου θα πέσουν οι υπογραφές της σύμβασης για το κλειστό στην Αρτάκης. Συγκεκριμένα, σε τηλεδιάσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στις 30 Δεκεμβρίου είχε τονίσει τα εξής: «Μετά από σειρά συζητήσεων και πρωτοβουλιών μας, ολοκληρώνουμε επιτυχώς μια διαβούλευση μέσω της οποίας αποδεικνύεται ξεκάθαρα η βούλησή μας να ξεκινήσει άμεσα ένα έργο, που έχει καθυστερήσει εξαιτίας της προχειρότητας της προηγούμενης διοίκησης η οποία δημοπράτησε το έργο μόνο στα “χαρτιά”. Από τη στιγμή που κλείνουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες θα είμαστε έτοιμοι στα μέσα Ιανουαρίου 2021 να προχωρήσουμε στην υπογραφή της σύμβασης προκειμένου να μη χαθεί άλλος χρόνος».

Ελπίζω λοιπόν και εγώ αλλά και όλοι στην Πανιώνια οικογένεια η δέσμευση να γίνει πράξη για το κλειστό και σύντομα να δούμε όχι μόνο το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου που μεσουρανούσε (μακάρι να έρθουν και πάλι τέτοιες εποχές) αλλά και τα τμήματα του Ερασιτέχνη να μην γίνονται ζητιάνοι, ζητώντας γήπεδα αριστερά και δεξιά.

Στην τηλεδιάσκεψη το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης. Θα τον παρακαλέσω να γίνει πιο πιεστικός στο θέμα του κλειστού, αλλά και σε ό,τι αφορά τον Πανιώνιο. Να γίνει ένας από εμάς! Διότι ο Πανιώνιος, αλλά και τα υπόλοιπα σωματεία της Νέας Σμύρνης (δεν θέλω να αδικήσω κανένα) κοσμούν την πόλη.

Τώρα για το ποδοσφαιρικό τμήμα, μπορεί η ομάδα να βρίσκεται σε ερασιτεχνική κατηγορία, σε αυτή της Γ’ Εθνικής, αλλά λειτουργεί σε επαγγελματικά επίπεδα με ανθρώπους την αγαπούν αγνά και πάνω απ’ όλα την σέβονται. Στην πορεία θα προστεθούν και άλλοι άνθρωποι που φόρεσαν τη φανέλα του Ιστορικού και θα βάλουν τη δική τους πλάτη για να επιστρέψει ο Πανιώνιος στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας.

Υ.Γ. Προπομπός εξελίξεων η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 και για τις επόμενες κατηγορίες, όπως είναι αυτή της Γ’ Εθνικής που μας ενδιαφέρει μιας και αγωνίζεται ο Πανιώνιος. Οι τελευταίες πληροφορίες που έχω και τις μεταφέρω μέσω του Panionia-Idea είναι πως γίνονται προσπάθειες απ’ όλες τις πλευρές για να ξεκινήσουν οι εντατικές προπονήσεις τον Φεβρουάριο και στις αρχές Μαρτίου να δούμε και πάλι την μπάλα να κυλάει στο χόρτο. Κάτι άλλα σενάρια που ακούγονται περί διακοπής του πρωταθλήματος και μη επικύρωσης της βαθμολογίας αλλά και διατήρησης της ποινής του Πανιωνίου για να μην ανέβει την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, θέλω να πιστεύω πως είναι επιστημονικής φαντασίας. Ειδάλλως θα είναι έγκλημα να συμβεί κάτι τέτοιο και θα μας βρείτε μπροστά σας.

Το αντρικό τμήμα Πόλο του Ιστορικού έκοψε την πίτα του

Previous article

Η επιστολή των προπονητών της Γ’ Εθνικής για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Next article
Login/Sign up