ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αυλαία έπεσε, τα φώτα έσβησαν, η σκηνή άδειασε…

0

Τα φώτα έσβησαν, η σκηνή άδειασε, ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος θα “συρθεί” στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής

Η γιορτή για τα 130 χρόνια του Πανιωνίου ήταν μια μαύρη σελίδα για το εππαγελματικό τμήμα του ποδοσφαίρου, για το τμήμα του μπάσκετ ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα αλλά οσωνούπο θα ακουστούν και από εκεί τα μαντάτα. Αποχαιρετήσαμε τον Πανιώνιο δίκαια από την Super league 1 μιας και ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 (Λόγω οικονομικών οφειλών) και δεν βρέθηκε  λύση αγωνιστικά σε όλο το πρωτάθλημα να δείξουμε ότι έχουμε ομάδα και θα καταφέρουμε να προσπεράσουμε αυτόν τον ύφαλο.

Όταν εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Βόκολος προσπάθησε να κάνει το θαύμα στα play out αλλά δεν άντεξαν οι ποδοσφαιριστές που είχαν ξεμείνει μετά το γενικό ξεπούλημα προς χάριν της εξυγίανσης του συλλόγου.

Το κερασάκι της τούρτας ήταν η ψηφοφορία της Super league 1 για την αναδιάρθωση του πρωταθλήματος. Το νούμερο 13-1 θα στοιχειώνει όλους αυτούς που προσπάθησαν να εντάξουν τον Πανιώνιο σε ένα “άρμα”.

Σε όλα “yes sir” ότι θες ψηφίζω και οποιον θες ακόμα και τον Κούγια αλλά ήταν πλέον αργά η εντολή είχε δοθεί. “Καταστρέψτε τον Πανιώνιο δεν θέλω να τον ξαναδώ στην Super League 1”.

Πληρώσαμε το ημιτελικό του Κυπέλλου που σηκώσαμε κεφάλι, πληρώσαμε το Χ στην Νέα Σμύρνη όταν ο Εμμανουηλίδης έκανε το 1-1.

Πληρώσαμε, πληρώσαμε, πληρώσαμε και τα μαλλιά της κεφαλής μας πληρώσαμε. Αλήθεια μπορεί κάποιος να μου πει τι πήραμε? Μάλλον δεν μπορώ να εκφραστώ τι πήραμε, ή πήραμε αυτό που ζούμε σήμερα. Η Γ’ Εθνική στην καλύτερη περίπτωση και στην χειρότερη περίπτωση η Α’ Τοπικού.

Πλέον η αυλαία έπεσε, τα φώτα έσβησαν, η σκηνή άδειασε, ο Πανιώνιος όμως δεν είναι κανενός. Ο Πανιώνιος είναι του κόσμου του και ευτυχώς ο Πανιώνιος έχει τον δικό του κόσμο, έχει τους δικούς του Γαλάτες και το χωριό θα ανασυνταχθεί και θα πάμε και σε άλλα χωριά δύσκολα, επικίνδυνα αλλά ΕΜΕΙΣ οι Πανιώνιοι αυτοί που ακόμα νιώθουν τα λόγια του Δημητρού Δάλλα να ηχούν στα αυτιά τους θα τραγουδήσουμε μόνοι μας χωρίς “άρματα” και καλοθελητές δίπλα μας.

Τσακίρης Λάμπρος

Ο Λεωνίδας Βόκολος ότι ανέφερε στον Over fm 104.9

Previous article

Η κλήρωση του Χάντμπολ για την Α2

Next article
Login/Sign up