ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠροτεινόμενα

Η αρχή της αντεπίθεσης μέχρι το μεγάλο βήμα

0

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Καιρό είχα να γράψω από αυτή εδώ τη γωνιά που μου παρέχει ο φίλος, αδερφός, σύντροφος, Λάμπρος για τον Πανιώνιο

Πέρασε και συνεχίζει να περνάει πολλά αυτός ο σύλλογος. Ωστόσο του λείπει ο άνθρωπος που θα βάλει τη σπίθα για κάτι μεγαλόπνοο.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Το καλοκαίρι ο Ιστορικός προτίμησε να κινηθεί σε ήρεμα νερά. Η διοικούσα επιτροπή επέλεξε να δει πως θα πάει η κατάσταση στο τμήμα του ποδοσφαίρου και σε ποια θέση θα ήταν η ομάδα τον Γενάρη. Αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος βρίσκεται μόλις 5 βαθμούς από την κορυφή και οι άνθρωποι που «τρέχουν» την ομάδα αποφάσισαν να την ενισχύσουν με… καλοκαιρινές μεταγραφές το χειμώνα.

Η  χθεσινή ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής μας βγάζει μια αισιοδοξία για το μέλλον, αλλά μας αφήνει με το μεγάλο ερώτημα «Θα βρεθεί κάποιο αρρωστάκι με τον Πανιώνιο ή κάποιος τρελός που να σπρώξει χρήμα, πληρώνοντας τις παλιές αμαρτίες και να κάνει την ομάδα πάλι μεγάλη (στο γήπεδο) διότι ως ΙΔΕΑ είναι τεράστια;».

Η κίνηση που έκανε το καλοκαίρι ο κ. Τσακουμάκος να αναλάβει τον Πανιώνιο ήχησε καλά στα αυτιά μας. Κράτησε χαμηλό προφίλ μέχρι να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Ποια είναι δηλαδή τα οικονομικά στοιχεία. Δεν ήθελε φωτογραφίες και δηλώσεις επί δηλώσεων και «θα»! Αυτό κάτι έδειξε. Ότι η πρόταση αγοράς ήταν σοβαρή. Ωστόσο αυτά που έμαθε, αυτά που του μεταφέρθηκαν από δεξιά και αριστερά, αλλά και αυτά που είδε με τα μάτια του ήταν άλλα από αυτά που περίμενε.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον Πανιώνιο από εκεί που τον άφησε. Στη Γ’ Εθνική να προσπαθεί να πάρει το εισιτήριο ανόδου στη Super League 2 σε έναν όμιλο που όπως μου έχουν… σφυρίξει διάφοροι θέλουν να ανεβάσουν τον ΠΑΟ Ρουφ (ας ελπίσουμε να μη συμβεί αυτό). Κι αν ο Πανιώνιος πάρει την άνοδο τότε τι; Ποια είναι η επόμενη μέρα; Πρέπει να πληρωθούν οι αμαρτίες.

Γιατί μπορεί την Κυριακή ο Ιστορικός να κάνει την αρχή της αντεπίθεσης για να μπει στα πλέι οφ ανόδου, αλλά χρειάζεται το επόμενο, το μεγάλο βήμα. Ο άνθρωπος ή μια ομάδα ανθρώπων που θα έχουν ως μοναδικό στόχο και σκοπό να μεγαλώσουν την ΙΔΕΑ που λέγεται Πανιώνιος. Γιατί καλός ο ρομαντισμός, αλλά η ωμή πραγματικότητα λέει πως χρειάζεται χρήμα!!!

Την Κυριακή όλοι γήπεδο. Τα 1000 άτομα είναι ελάχιστα. Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης είναι απαράδεκτα.

product-image

Η αρχή της αντεπίθεσης μέχρι το μεγάλο βήμα

7.7

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Καιρό είχα να γράψω από αυτή εδώ τη γωνιά που μου παρέχει ο φίλος, αδερφός, σύντροφος, Λάμπρος για τον Πανιώνιο

Ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαίρου

Previous article

Η Marcella Saini στο γυναικείο Βόλεϊ του Πανιωνίου

Next article
Login/Sign up