ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποστολή της ομάδας με την Κηφισιά και οι Πάνθηρες έξω από το ξενοδοχείο (Vid)

0

Ο Ιστορικός δίνει αύριο το τελευταίο του παιχνίδι για τα play off και υποδέχεται στο στάδιο της Νέας Σμύρνης την Κηφισιά

Σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο μιας και ο Πανιώνιος θέλει τη νίκη και μόνο τη νίκη θα υποδεχτεί την Κηφισιά στις 18:00 στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Αμφότερες και οι δύο ομάδες έχουν από 6 βαθμούς αλλά αυτό το παιχνίδι είναι τελευταίο για τον Ιστορικό ενώ η Κηφισιά έχει ακόμα ένα την Κυριακή με τον Ηρόδοτο για να διεκδικήσει μια από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην επαγγελματική κατηγορία του ποδοσφαίρου στην Super League 2.

Οι ποδοσφαιριστές του Κοροπούλη μετά την προπόνηση που έκαναν αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο για το αυριανό παιχνίδι και ο κόουτς της ομάδας ανακοίνωσε τους 2o ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν –Ελπίζουμε στο τελευταίο παιχνίδι στην Γ’ Εθνική για τον Πανιώνιο- στο γήπεδο απέναντι στην Κηφισιά.

Η αποστολή της ομάδας είναι: Στουρνάρας, Αυγερινός, Λάμψιας, Ξυγκόρος, Ζάχι, Κούτσιας, Κοντοές, Ζούλιας, Καραβίδας, Μίχος, Μπρέγκου, Γροντής, Πίσπας, Μακρίδης, Νίνο, Μούντριχας, Αργυρίου, Δρίτσας, Λιούμης και Σταμάτης.

Οι Πάνθηρες βρέθηκαν μάλιστα σήμερα στο Ξενοδοχείο και ενθάρρυναν την αποστολή της ομάδας

Δείτε τα video

 

Πρωτάθλημα Παίδων ΕΣΚΑΝΑ Πανιώνιος – Ολυμπιακός (Live)

Previous article

Η μεγαλύτερη νίκη του Πανιωνίου είναι αυτά τα παιδιά!!!!!

Next article
Login/Sign up