ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η απάντηση του υπεύθυνου ενημέρωσης προς την Πανιώνια οικογένεια

0

Ο υπεύθυνος ενημέρωσης του ερασιτέχνη μετά την δευτερολογία ως προς την τιμή του κ. Χριστοδουλόπουλου ότι δεν χαρίζονται οι μετοχές προχώρησε σε απάντηση προς την Πανιώνια οικογένεια.

Η απάντηση του κ. Διονύση Κοκκινάκη προς την Πανιώνια οικογένεια, όπου η απάντηση συνοδευόταν με μια φωτογραφία που την αναρτούμε.

Ζήτω συγνώμη από όλη την Πανιώνια οικογένεια,που μπήκα στη διαδικασία να μεταφέρω τα “λόγια” αυτού του ανθρώπου.

Στην φωτογραφία δείχνει τον κύριο Κοκκινάκη μετά από συμπλήρωση του εγγράφου μετακίνησης με κωδικό Β1 να βρίσκεται στον ΩΡΛ για να δει τα αυτιά του… Αλλά μάλλον άλλος φταίει δεν φταίνε τα αυτιά του υπεύθυνου ενημέρωσης του ερασιτέχνη.

Τελικά οι κινητές τηλεφωνίες έχουν πρόβλημα με τόσο κόσμο που κάθεται μέσα στο σπίτι του και έχουν “παρεμβολές” στις συνομιλίες τους. Αυτό το παρατηρήσαμε στην αντιπαράθεση της τιμής που έγινε ανάμεσα στον υπεύθυνο ενημέρωσης του Πανιώνιου ο οποίος δεν άκουσε το “Χ” ενώ ο πωλητής το ανέφερε…. Ποιος φταίει?

Αλλά στις διευκρινήσεις δεν αναφέρθηκε ποτέ τι σημαίνει το “Χ” σε υλική μορφή, διότι αν δεν αντικατοπτρίζει κάτι σε υλική μορφή…. έστω μπάλες του μπάσκετ βρε αδερφέ δεν σημαίνει τίποτα. Περιμένουμε τι αγοράζει ο αγοραστής με αυτό το “Χ”. Απλά μαθηματικά του γυμνασίου. αx + β = 0

Την Πέμπτη το Δ.Σ της Super League

Previous article

Τέλη Μαΐου η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League

Next article
Login/Sign up