ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Η αντοχή που ο καθένας μας φιλοξενεί μέσα του έχει σχέση με την αγάπη που έχει για τον Πανιώνιο

0

Η αντοχή φουσκώνει όσο θες εσύ κι ανάλογα με τις ανάγκες σου, αν δεν δοκιμαστείς, ποτέ δεν μαθαίνεις τα όριά της…

Για τη μάχη της επιβίωσης ο Ιστορικός θα περάσει από πολλά… κύματα. Ο Πανιώνιος στην 4η αγωνιστική κατάφερε και έσβησε τους 4 από τους 6 βαθμούς που του είχαν επιβληθεί ως ποινή.

Πως τα φέρνει η ζωή… Μουρμούρα από μερικούς Πανιώνιους για την εικόνα που βλέπουν, τα έχουν με διοίκηση, είναι μοιρασμένες οι απόψεις τους για την ομάδα που βλέπουν φέτος και για τα οικονομικά της ομάδας. Οι αντοχές τους κάμπτονται? Δεν μπορούν? Ή θέλουν να ρίξουν λίγο από την ΑΙΩΝΙΑ μουρμούρα που διέπει την Πανιώνια οικογένεια μιας και τους έλειψε εδώ και πολλά χρόνια? Δεν ξέρω άβυσσος η ψυχή ενός ΑΙΩΝΙΟΥ Πανιώνιου.

Όμως την Κυριακή έχει ντέρμπι, ένα ντέρμπι που πρέπει όλοι να είμαστε εκεί μέσα στο γήπεδο δίπλα στον Ιστορικό, για τον Πανιώνιο, για όλα αυτά που θέλουμε και τραγουδούμε . Πρέπει να κυριαρχήσει η ενότητα.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είναι πληγωμένος είναι μάλλον πρώτη φορά στην ιστορία του που στους πρώτους 4 αγώνες έχει μόλις δύο βαθμούς. Μην βλέπουμε την χθεσινή του εμφάνιση ήταν μια εμφάνιση ως τελευταία αναλαμπή. Εκεί να δεις μουρμούρα και γκρίνια κατάντια των άτιτλων χρόνων που από την κορυφή έπεσαν τόσο χαμηλά που έκανε μεγάλο θόρυβο, θόρυβο που δεν τον αντέχει κανείς.

Ας εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να καταφέρουμε μαζί με την ομάδα να κάνουμε το +1 από το -6. Οπαδοί, φίλαθλοι, παίκτες, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο να είμαστε ΟΛΟΙ ένα. ΟΛΟΙ για τον Ιστορικό ας δείξουμε ΟΛΟΙ από την ημέρα που θα βγουν τα εισιτήρια ότι είμαστε δίπλα τους και θα κυριαρχήσει η Πανιώνια Ενότητα, η Πανιώνια Ψυχή, ας αφήσουμε ΟΛΟΙ τα δικά μας πιστεύω και ας κοιτάξουμε ΟΛΟΙ την νίκη δίπλα στην ομάδα μας δίπλα στο Ιστορικό.

Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα ο Πανιώνιος είναι μόλις 5 βαθμούς πίσω από τον ένατο στην βαθμολογία. Η ομάδα ημέρα με την ημέρα βρίσκει την περπατησιά της αποβάλει το άγχος των πρώτων αγωνιστικών το έχει πιστέψει. Ας το πιστέψουμε και εμείς ΟΛΟΙ και την ΚΥΡΙΑΚΗ ραντεβού στο γήπεδο.

Ο Πανιώνιος είναι Ιδέα και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν…..

Τσακίρης Λάμπρος

Ξεκινούν τα πρωταθλήματα Παίδων & Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ

Previous article

Ο Πανιώνιος Su Casa πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ

Next article
Login/Sign up