ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Η ανανδρία μερικών… και η κατάθεση ψυχής άλλων….

0

Η ελληνική γλώσσα αν και έχει τέτοιο πλούτο, εν τούτοις δεν έχει λέξη για να περιγράψει το μέγεθος της ανανδρίας και της σκατοψυχιάς που διακατέχει αυτούς που έκλεψαν τις μπλούζες από τα πιτσιρίκια χθες το βράδυ. Κρίμα για τη ψυχή σας!!!.

Δυστυχώς υπάρχουν μερικά άτομα που θέλουν να λέγονται οπαδοί και μπρος στο να δείξουν σε μερικούς φίλους τους στα social ότι είναι οι δυνατοί και οι πολλοί… σε μια πόλη πηγαίνουν και τα βάζουν με δωδεκάχρονα παιδάκια και τους κλέβουν τις μπλούζες.

Αλήθεια ο σύνδεσμος που τους αντιπροσωπεύει τα δέχεται όλα αυτά? Γιατί αν τα δέχεται μάλλον είναι “κότες… του εικοσαευρου” και με την πράξη τους αυτή δείχνουν για ακόμα μια φορά ότι δεν μπορούν να βγουν στα ίσια και να πάρουν μπλούζες και κασκόλ σε ίσους προς ίσους.

Ο μεγάλος Γάλλος φιλόσοφος Denis Diderot είχε πει κάποτε, “Με τον όμοιο η εκδίκηση είναι αμφίβολη. Με τον ανώτερο είναι αφέλεια. Με τον κατώτερο είναι ανανδρία”.

Έτσι αυτοί οι άνανδροι που χτύπησαν τα παιδάκια μάλλον ξέρουν ότι είναι αφέλεια να συγκρουστούν με όμοιους και για ακόμα μια φορά αποδεικνύουν το πόσο κότες… του εικοσαευρου οπαδοί είναι.

Τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι της χθεσινής ημέρας ο Πανιώνιος μπορεί να έχασε τις ευκαιρίες της ζωής του στο α’ ημίχρονο, αλλά η ευκαιρία του 90′ επιβεβαιώνει το παλιό καλό ποδοσφαιρικό ρητό του Όσιμ. Η μπάλα είναι πόρνη…

Ο Πανιώνιος κατέθεσε την ψυχή του στο χθεσινό παιχνίδι, είναι ο Πανιώνιος που ξέρουμε όλοι. Εδώ και τρία παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένου και του παιχνιδιού της ΑΕΚ) τα δίνει όλα, αν συνεχίσει έτσι όλοι για έναν και ένας για όλους θα την σώσει την παρτίδα…

ΥΓ. Λεωνίδα είσαι ο μάγος των αποδυτηρίων από την εποχή Μιλόγεβιτς είχα να δω τέτοια αυτοπεποίθηση στην ομάδα τέτοια αγωνιστικότητα.

Τον Σαραμαντά και τα μάτια σας το παιδί αναδεικνύεται παιχνίδι με παιχνίδι ως ο καλύτερος αμυντικός

Μπράβο και σε Λυμπεράκη Τσιλούλη αλλά και σε όλη την ομάδα συνεχίστε έτσι μπορείτε…

Τάκη σε πόσους κουβάδες έχεις μπει μέσα….?

Τσακίρης Λάμπρος

Πάνθηρες: “Ήσασταν, είστε και θα είστε ότι πιο σιχαμένο υπάρχει”

Previous article

Σε τέσσερις ομίλους η Α2 του μπάσκετ γυναικών

Next article
Login/Sign up