ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠροτεινόμενα

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη για το μητρώο της Γ.Γ.Α

0

Όπως γνωρίζουμε στο τέλος του χρόνου (2021) ανακοινώθηκαν οι επιχορηγήσεις από το στοίχημα της Γ.Γ.Α και σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ήταν εκτός

Μετά από αυτό ακούστηκαν και γράφτηκαν τα μύρια όσα. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΜΠΕ που αναρτήθηκε εκείνες τις ημέρες και αναπαράχθηκε από ΟΛΑ τα site έλεγε ότι: «Ο Πανιώνιος και ο ΑΣΕ Δούκα ήταν στο προηγούμενο μητρώο, ωστόσο τέθηκαν εκτός, γιατί, μολονότι κατέθεσαν αμφότερα τις επικαιροποιημένες αιτήσεις, είχαν κάποιες παραλείψεις. Αυτές τους επισημάνθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά δεν διορθώθηκαν έγκαιρα, με αποτέλεσμα, προς το παρόν, να μένουν εκτός της χρηματοδότησης από το στοίχημα.

Να επισημάνουμε ότι το μητρώο ξανανοίγει μέσα στον Φεβρουάριο και θα κλείσει για την επόμενη χρονιά στις 31/7. Από την 1η Αυγούστου 2022 τα σωματεία, τα οποία δεν θα είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο, δεν θα μπορούν να κάνουν χρήση εθνικών και δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο ερασιτέχνης Πανιώνιος εξηγεί τα όσα έγιναν και αν ο Πανιώνιος ήταν μέσα στο μητρώο και μάλιστα από τα πρώτα ερασιτεχνικά σωματεία.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του ερασιτέχνη

Σχετικά με το ζήτημα του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α. και της λίστας των δικαιούχων επιχορήγησης από την Πολιτεία στην οποία δεν συμπεριλήφθηκε ο Πανιώνιος, θα θέλαμε να γνωρίσουμε στους φίλους του Συλλόγου τα εξής:

Το Σωματείο μας εμπρόθεσμα, και μάλιστα με μεγάλη απόσταση από την οριζόμενη προθεσμία, προχώρησε σε όλες τις ενέργειες υποβολής των απαιτούμενων εγγράφων, για τον έλεγχό τους και την συνεπαγόμενη έγκριση τους από την αρμόδια Αρχή.

Ένα πρόβλημα τεχνικής φύσεως στάθηκε εμπόδιο στην ολοκλήρωση της διαδικασίας με θετικό τρόπο για το Σωματείο μας. Αφού επικοινωνήσαμε με τις υπηρεσίες και την διοίκηση της Γ.Γ.Α. για τον προσδιορισμό του σφάλματος, λάβαμε τη διαβεβαίωση πως θα λυθεί άμεσα το πρόβλημα, το οποίο σημειωτέον στέρησε και από αρκετούς άλλους συλλόγους, πλην του Πανιωνίου, τη δυνατότητα χρηματοδότησης σε αυτή την φάση.

Ο Σύλλογος μας παρακολουθεί το θέμα και ευελπιστεί πως σύντομα θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση που θα περιλαμβάνει ευχάριστα νέα.

Αναβολή μέχρι την Κυριακή 16/1 σε Pre League Ανδρών-Γυναικών και Α2

Previous article

Μίλινκο Πάντιτς: «Μου λείπει η Πανιωνάρα μου» (Vid)

Next article