ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Η 13η Σεπτεμβρίου δεν είναι δημόσιες σχέσεις…

0

Στα προσφυγικά σωματεία που έχουν δεσμούς αίματος με την Σμύρνη και τις χαμένες πατρίδες η Super League “σφυρίζει” αδιάφορα από το 2011 για την ΑΕΚ όμως….

Η Super League σήμερα αποφάσισε σε ένα αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ενός λεπτού σιγή εις μνήμη της Μικρασιατικής καταστροφής. Να σημειώσουμε ότι στις 13/9 είναι η ημέρα μνήμης της καταστροφής και της μνήμης των Παππούδων μας και των Γιαγιάδων μας.

Ο Πανιώνιος ζητά κάθε χρόνο από το 2011 μέχρι και σήμερα αυτή την ένδειξη μνήμης (Ενός λεπτού σιγή) προς την Super League και όλοι μα όλοι “σφύριζαν” αδιάφορα. Μια δεν μπορούσαν, μια δεν ήταν έτοιμοι, μια μην επεκταθώ παραπάνω…

Ξαφνικά η ΑΕΚ από το “παταράκι” της οδού Βερανζέρου κάνει το αίτημα και αμέσως η Super League το κάνει δεκτό. Αλλά τον Πανιώνιο -δεν ξέρω για τον Απόλλωνα Σμύρνης αν έχει κάνει το ίδιο αίτημα και αυτός γι’ αυτό δεν τον αναφέρω- τον έχουν στο περίμενε από το 2011 όσο γνωρίζω.

Τέλος πάντων, όλοι οι Έλληνες πρέπει να τιμούν αυτή την μαύρη ημέρα για την προσφυγιά και όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε πάντα δίπλα σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ζήσει την πραγματική προσφυγιά, τον διωγμό, την ταπείνωση, τον θάνατο, το χάσιμο της περιουσίας τους.

Υ.Γ Να ενημερώσουμε ορισμένους αναπόγραφους ότι η Ημέρα Μνήμης της Μικρασιατικής καταστροφής είναι 13/9, 14/9 είναι ημερομηνία ίδρυσης το 1890 του Ιστορικού.

Ανακοινώθηκε ο Λαμπρόπουλος από την ΚΑΕ

Previous article

Την Τετάρτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια Πανιώνιος – ΑΕΛ

Next article
Login/Sign up